Като почитатели на „Primer”, който е един от най-интелигентните и оригинални фантастични филми от последните години, нямаме търпение да се „срещнем” с втория режисьорски проект Шейн Карут „Upstream Color”, който ще дебютира през януари 2013 на фестивала Сънданс.

Преди няколко дни имахме възможност да видим първия тийзър на филма, който беше доста провокативен и объркващ, а сега получаваме втори трейлър и нов шанс да разберем за какво точно става въпрос. Да, ама както се вика, надежда всяка тука оставете.

Ако смятате, че официалният синопсис може да хвърли малко светлина върху видяното, моля, заповядайте!

Един мъж и една жена се привличат неустоимо, преплетени в жизнения цикъл на един вечно млад организъм. Идентичността се превръща в илюзия, докато те се борят да съберат парчетата провален живот.

Честно казано, предпочитаме така – да има мистерия и неясноти, пред това целият филм да ни бъде разказан в рекламите. Пък и предвид „Primer” не сме и очаквали „Upstream Color” да бъде обикновена и праволинейна романтична драма.

Както казахме и миналия път, единственото ни притеснение тук е от много „усложнения” да не станем свидетели на нещо от рода на „Southland Tales” – печално известния втори проект на режисьора на фантастичния „Дони Дарко” Ричард Кели.

Сценарист и режисьор на филма е Шейн Карут, който е изпълнител и на една от главните роли. Другата се пада на Ейми Сaймътс, а в поддържащите ще видим Андрю Сенсениг и Тиаго Мартинс.

Премиерата, както стана ясно в началото, е през януари на фестивала в Сънданс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *