Джони Деп и Том Ханкс

Какво общо имат Леонардо Дикаприо, Хавиер Бардем, Уил Смит, Джереми Ренър, Крисчън Бейл, Шон Пен, Том Ханкс и Джони Деп? Точно така, всички те се интересуват от новия проект на Катрин Бигълоу, чийто „The Hurt Locker” обра последните награди на Академията. Сега носителката на Оскар може да избере който си поиска актьор и предвид изредените имена, явно доста звезди се редят на опашка пред вратата на офиса й. Даже може да сме забравили някого, но така или иначе повечето имена се споменават само като срещи, които Бигълоу е провела в търсене на съвършения екип.Общо взето, само новините за Том Ханкс и Джони Деп са малко по-категорични, но за съжаление според Deadline, на този етап нито един от двамата не е подписал договор.

Действието на филма – чието заглавие доскоро беше „Triple Frontier”, а сега е обявен като „Sleeping Dogs”, но вероятно отново ще се промени, преди да стигне екраните – се развива на тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина, където организираната престъпност процъфтява. Сценарист е Марк Боул – и той носител на Оскар за „The Hurt Locker” – а сюжетът проследява петима основни персонажи (които работят на гореспоменатата тройна граница), двама, от които са истинските главни герои. Точно в тези две роли може да видим Ханкс и Деп.

Звучи чудесно, но и двамата са доста заети и може да не успеят да съгласуват програмите си. Все пак, ако заместниците са Дикаприо, Бардем, Смит, Ренър, Пен и особено Бейл, крайният резултат няма да е лош.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Дюс Бигалоу отново ще се прави на режисьор. И най-вероятно отново ще се намерят кухари от Академията, които да я възвелият…. Нямам търпение!… *блякс*

  2. Ауч! Явно не я обичаш много 🙂 "Near Dark " Не те ли кефи? Аз даже и "Point Break " харесвам – класика! 🙂

  3. "Near Dark" не съм го гледал, "Point Break" преди ми допадна, но с днешна дата и акъл – незнам, а "Strange Gays" е тотална боза. За оскаровото й творение няма смисъл да говорим.

  4. @Nostromo

    Чел съм ти ревюто за “Strange Gays” 🙂 Аз не съм го гледал от 100 години, трябва да си го пусна.

    @asd

    По-добър е от "Смъртоносна надпревара" 🙂 От "Аватар"? Едва ли. 🙂