The Happytime Murders” съществува като проект още от 2008 година, но ние чак сега чуваме за него, което си е направо осъдително, тъй като звучи повече от страхотно.

Във филма става въпрос за свят, в който куклите съществуват заедно с хората, но се приемат като втора класа граждани. Една от тези кукли е частен детектив, който е по следите на сериен убиец, избиващ актьорите от телевизионната класика от 80-те „The Happytime Gang”.

С други думи комедиен „noir” в стил „Кой натопи заека Роджър”, но с кукли вместо анимация. Дори само това ни е достатъчно, за да очакваме филма с нетърпение, но концептуалното изкуство, представено от Collider, направо взривява въображението ни.

Концепуална рисунка от „The Happytime Murders”

Изглежда перфектно – изкормената кукла (говорим за заека, в случай че сте забелязали и скритата отзад втора жертва) е брутална просто. Главният герой Фил Филипс също диви, прилича ни на Коломбо с това шлиферче. Въобще, цялата атмосфера ни пълни душата и се надяваме тя да е същата и в самия филм.

А сега вижте и официалния синопсис, както и снимка на главния герой Фил Филипс.

The Happytime Murders

В свят, в който куклите съществуват заедно с хората, но се приемат като втора класа граждани, куклата частен детектив и опозорено бивше ченге Фил Филипс е по следите на сериен убиец, който е убил брат му и сега е взел на мушката си актьорите от телевизионната класика от 80-те „The Happytime Gang”, като следващата в списъка е бившата изгора на Фил, Джени. От Фил и от бившия му партньор детектив Едуардс зависи да хванат престъпника, но на повърхността изплуват стари грешки и вражди и уликите започват да сочат срещу единствения възможен заподозрян, самия Фил. Сега той трябва да бяга от закона и разполага само с хитростта и решимостта си, за да реши „The Happytime Murders”.

Още веднъж, всичко ни изглежда прекрасно. Всъщност единственият минус в цялата работа е, че Катрин Хайгъл е потвърдена за една от човешките роли. Ама щом не става въпрос за романтична комедия, ще я преживеем.

Режисьор на „The Happytime Murders” е Брайън Хенсън, а сценарият е дело на Тод Бъргър. Филмът все още няма премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Това изглежда наистина много готино.. надявам се а го видим на екран и да е интересно. Определено ще следя за това филмче 🙂

  2. Не изглежда зле!

    Дринка гледал ли си „Meet the Feebles“ на Джаксън? Филмът създава едно ново измерение на жанра с куклите. 😀

  3. @heinrich
    И аз се надявам да го видим. Много любопитно звучи.

    @The Bear Jew
    Гледал съм го, как да не съм. 🙂 Много ме радва. 🙂