Както предположихме миналия път, когато ви представихме един ТВ спот и няколко плаката от „Flight” на Робърт Земекис, притесненията ни относно липсата на осезаема реклама на филма се оказаха безпочвени. До премиерата остават две седмици и отвсякъде изскачат различни нещица.

Най-новите попълнения, които може да видите по-долу, са един удължен телевизионен спот (който направо си е трейлър), два клипа и за финал една галерия от снимки.

Проблемът ни с тези клипове и телевизионни спотове – между другото както и с цялата рекламна кампания на филма до момента – е, че са ни прекалено еднотипни. Струва ни се, че можеха да се постараят да наблегнат на различните измерения на историята, за да привлекат възможно по-голяма аудитория.
Ето и споменатата галерия:

Flight” разказва историята на Уип Уитакър (Уошингтън), пилот от гражданската авиация, който извършва геройски подвиг, приземявайки повреден самолет и спасявайки по този начин живота на 98 човека от общо 106. Докато светът го приема за истински американски герой, а той се бори с етикета, който му е наложен, разследване на инцидента поставя под въпрос неговото поведение в нощта преди полета.

Режисьор на филма е Робърт Земекис, а в ролите са Дензъл Уошингтън, Джон Гудман, Дон Чийдъл, Брус Грийнуд, Джон Бадж Дейл, Мелиса Лио, Кели Райли и др.

Премиерата е 2 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment