Тарантино

Ако сте запалени почитатели на филмовото изкуство (а имайки предвид, че се намирате на сайт за кино, вярваме, че сте такива), абсолютно сме убедени, че вече знаете всичко за сагата „The Hateful Eight” на Куентин Тарантино, така че няма да се повтаряме излишно, а директно ще пристъпим към последните новини около филма, които включват официалния списък с актьорите и допълнителни подробности за сюжета. Но ако пък по някаква случайност за първи път чувате за филма, може да си наваксате с информацията от новините ни до момента.

Първоначално Deadline разпространиха новината за финализирането на актьорския състав на филма, а малко по-късно той беше потвърден и от официално прессъобщение на The Weinstein Company. Общо взето, за повечето имена вече знаехме, че ще участват, но има и едно-две допълнения, в това число Чанинг Тейтъм и Демиан Бишир, които са в потвърждение на различни слухове, които циркулираха в нета последните няколко дни. Ето пълния списък заедно с ролите:

Самюъл Л. Джаксън (майор Маркис Уорън), Кърт Ръсел (Джон „The Hangman” Рут), Дженифър Джейсън Лий (Дейзи Домерг), Уолтън Гогинс (Крис Маникс), Демиан Бишир (Боб), Тим Рот (Осуалдо Мобрей), Майкъл Медсън (Джо Гейдж), Брус Дърн (генерал Санфорд Смитърс ) и Чанинг Тейтъм във все още неуточнена роля.

Не е истина, но май от „Чайника” ще вземе да стане човек – след страхотния „Foxcatcher”, сега ще участва и при Тарантино… Надяваме се, че и тук ролята му ще бъде на мълчалив темерут, защото за друго не го бива.

А сега ето и официалния синопсис:

Действието на „The Hateful Eight” се развива шест, осем, или дванайсет години след Гражданската война. Дилижанс профучава през мразовитите пейзажи на Уайоминг. Пътниците – ловецът на глави Джон Рут (Ръсел) и заловената от него Дейзи Домерг (Лий), бързат към градчето Ред Рок, където Рут, познат по тези земи като „The Hangman”, ще изправи Домерг пред правосъдието. По пътя те се натъкват на двама непознати: майор Маркис Уорън (Джаксън), чернокож бивш войник, по настояще печално известен ловец на глави, и Крис Маникс (Гогинс), южняк ренегат, който твърди, че е новият шериф на града. След като изгубват пътя си в силна снежна буря, Рут, Домерг, Уорън и Маникс търсят убежище в „Minnie’s Haberdashery” – спирка на дилижанса в началото на планински проход. Когато пристигат, те са посрещнати не от съдържателя, а от четири непознати лица. Боб (Бишир), който се грижи за заведението на Мини, докато тя гостува на майка си, палачът на Ред Рок Осуалдо Мобрей (Рот), каубоят Джо Гейдж (Медсън) и генералът от конфедерацията Санфорд Смитърс (Дърн). Докато бурята обгръща планинския заслон, нашите осем пътника разбират, че в крайна сметка може и да не стигнат до Ред Рок…

Честно казано, този филм ни звучи по-интересно дори от „Джанго без окови” и адски се радваме, че в крайна сметка Тарантино превъзмогна разочарованието си от изтеклия сценарий и реши да го снима. Нямаме търпение да стане готов! Премиерата се очаква в края на 2015, на време за фестивала в Торонто.

За финал, вижте още веднъж официалния тийзър постер.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

61 Comments

  1. Трябваше и на Кристоф Валц да му намери нещитчко, дори и комео да е. Та къщата да още по-пълна !

  2. „Надяваме се, че и тук ролята му ще бъде на мълчалив темерут, защото за друго не го бива.“ 😀

  3. Изказване на типичен фен бой мърльо. Мнението на лекето Дринов относно актьорските таланти е толкова меродавно, колкото „факта“ според него, че The dark knight бил по-добър от Trainspotting! WTF? Що не кажеш и отново, че Джейк Гиленхал нямал range и, че е еднообразен, особено сега в светлината на „Лешояда“, където прави най-добрата си роля и доказва, че е един от най-големите актьори в света?

    Всъщност не го прави, всички знаем, че ще хвърлиш бомбата.

  4. Яж лайна бе, скапаняк! Ти па си най-големият специалист. Бахти натфизчийската претенция насрана. „The Dark Knight“ не само е по-добър от „Трейнспотинг“, но е по-добър и от „Шофьор на такси“, и „8 1/2“ взети заедно!!!

  5. БОМБАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  6. Ти са да не се правиш на ощипано пиче. Шибан командос такъв, пироманиак от световна класа – дарк найт бил по-добър от TRAINSPOTTING.

    Бате, той и от „Транс“ не е по-добър – филмът на Бойл, за който и двамата се объркахте.

  7. Абе Джордж Ромеро > all, a който не е съгласен, да си ебе майката 😀

    PS Много настроение има тук. Харесва ми. Ще поостана.

  8. Братче, не си спомням какво съм казал за „Трейнспотинг“ (велик филм!) в пияно състояние за да дразня теб или ония позорен натфизчия, ама „Транс“ не е наистина добър. Имаше един-два добри момента, ама като цяло… 🙁 Финчър се справи далеч по-добре в облагородяването на B-movie „матириъл“.

  9. Сера сиии… попадна ли в беда, аз ще серааа… уоооооуооооо…
    Да ти подам лайна, в удобен за тебе чааас…

    (Изсрах се!)

  10. Абе, дибейтабъл е. И Финчър и Бойл са зверове и реално са на светлинни години пред един Нолан, например. Тук спор, дебат, полемика или несъгласие не може да има. Period.

  11. Според мен дискусия с членове/познати/приятели на Операция кино във фитнеса на Оги (примерно), ще е много яка звук и гледка 😀

    Врещене, ядете на лайна и помпене на дъмбели! 😀

  12. Елфче, направо казвай кога да правя резервация. Във фитнесите по принцип е пълно с капацитети, та доста сериозна дискусия ще се породи 😛

  13. Явно днес (предполагам в чест на излизането на Интерстелар, за да могат да разберат филма и материята на пространство времето) всички не са си пили хапчетата……………..

  14. Дринов не веднъж си доказвал, че вкуса ти за кино е напълно компрометиран. Излагациите около помиите на нолан са само капка от кафявото море на marvel, в което разбиранията ти за качествено кино потъват всеки път, когато зачекнем темата хубави филми. Хиляди пъти си ставал за смях и ще продължаваш да го правиш, докато все още наистина вярваш (без повече да ти минава номера, че просто хвърляш бомба, за да дразниш), че Боло бил по-слаб творец от Джимбо, че star whores бил по-добър от Ани Хол и т.н. Срамния списък с грешни убеждения и заблуди, в които наистина вярваш е прекалено дълъг. Затова ти предлагам to stick to the rubber suits movie galaxy’s и повече да не изказваш крайно некомпетентното си мнение за филми или това, кой колко талант имал и какво можел и трябвало да играе на висок глас. Няма нищо по-тъжно на този свят от авторитетно поднесени глупости, you avengers licking balls cunt! Понякога съжалявам, че на моя страна има хора, които споделят мнението ми, че пръднята на Дани заслужава сериозна критика. Някак си, това може да бъде използвано като аргумент срещу мен, че съм се объркал.

  15. Имало как и Дринов да скочи значи, хахаха 😀

    Как па може толкова някои хора да се засягат за подобни глупости бе дееба, толкова ли са ви тесни гръдните кошове, че не могат да поемат въздуха на такива с друго мнение, дето ви го дишат? Я вземи се кротни, еврейска мечко и другия дето на Бой би гледал ако ще и говно да снима 2 ч.

    Тва като рекламите на Линч за Плейстейшън, дето всички скачат какъв гений е демонстриран и какъв връх на изкуството, само защото са на Линч. Лайната на тия не им миришат, нали. И това идва от огромен фен на Линч.

    А Трейнспотинг за мен да се сравнява с Генезис е като да ме питат дали повече обичам айрян или царевица, ама айде…

  16. UZUMAKI, хайде сега ще приема псувнята ти, дето си я извади отзад, само ако признаеш, че има и капка самоирония в този пост, защото съм убеден, че дори и фанатичен фен на Ромеро като теб не може да харесва all. Survival of the Dead?

  17. От Сагата му само Survival не харесвам, а ирония има, но с уговорката, че блещите невероятни глупости и че иронизирам инбифор себе си, но де факто вас. 🙂 На „Трейнспотинг“ и „Черният рицар“ съм склонен да дам приблизително една и съща оценка… но по различни причини, както по-горе намекна сър Стивънчо за царевицата и айряна. Кростофър Нолан е голямо име, без да е Второто пришествие, а Дани Бойл е предимно супер, но „Транс“ наистина смуче.

    Понякога се чудя как може киноманите да предпочитат да харесват повече хранилката по киното, отколкото самото кино.

  18. Мисис Stevancho

    Единственото лайно, което мирише тука си ти. Не се бутай там, където в момента друг е надупен, защото всяко отверстие рано или късно писва и идва момент, в който ще бъде заменено, независимо колкото гостоприемно, топло, уютно и широко е то, за да побера всички дегенерати обитаващи Cinemania-та на MadMax, каквото несъмнено е това на Дринов.

  19. Сериозно ли за теб „Мементо“ и „Престиж“ не са наистина специални и страхотни филмови изживявания?

  20. Нолан се превърна в голямо име, без за мен той да бъде истински важен и съществен творец – единственото условие, което имам към всеки режисьор, за да ми стане един от любимите.

    Приноса му към индустрията, box office-a и фен базата, която сформира и му гарантира стартова оценка 9 в imdb, след всека негов нов филм е похвален, но на мен не ми стига, за да root-вам за него. Прекалено много клишета, прекалено много мелодрама и американска патетика. Лъха безпомощност в драматургичен аспект на кило от неговите „произведения“.

    Дани Бойл е важен автор, Trainspotting е шедьовър! Not just супер, това е един от най-важните филми правени, не само през 90-те, но и ever!

  21. Именно филмите на Нолан, които споменах, са блестящи във всяко едно отношение, дори и драматургично, а в тях щатска патетика (каквото и да значи това) не виждам, но е и въпрос на вкус/възприятия, предполагам. 🙂 Най-малоумното е, че далеч не съм от зомбираните Нолънови фенбойчета, които праскат десетки на всеки негов филм, но когато започна да споря със самоцелните Нолънови хейтъри, изведнъж се превръщам едва ли не във фенбойче (поредна ирония, I guess, особено като се има предвид каква претенциозна и стерилна трагика беше третият „Батман“, примерно).

    „Трейнспотинг“ е велик филм, indeed. Май все пак имаме някакъв консенсус, LOL.

  22. Сички се объркахте за „Транс“.

    В моите очи Хранилката винаги ще е фън и тази касапница го доказва. Нека не се правим – любовта към киното не трябва да е пречка за дефекация върху откровени помии или надценени аборти.

    А „Трейнспотинг“ се съотнася към черния рицар както чаша първокласен шотландски бленд с възрастта на млада развратница и неква шибана шльокавица от дедо джибри в разградско селце.

  23. О, мадафака, аз съм фетишист по отношение на хранилката. 🙂 Имам своите златни години даже… но напоследък ужасно се уморявам или отегчавам от нея, а и провокациите все по-рядко са на ниво. При всички случаи сочните псувни ми действат разпускащо, де. Просто предпочитам сочните лаф-мохабети на тема екранни оргазми.

    PS „Черният рицар“ е абсолютният комиксов филм – и като причина, и като следствие, и като мета-коментар на целия поджанр. Едновременно погребва, (пре)ражда и преосмисля темата за супергероя в чист вид (изключвам тук сатирични попадения тип „Пазителите“).

  24. Винаги съм се чудел защо този сайт отдавна не е направил Бутончета за промяна на коментарите, един сериозен модератор и едно бутонче за БАН….
    Щото иначе тоя хубав сайт се превръща в ебади лайнарника понякога…….

  25. Май си гладен?

    PS Бутон за банване е out of question, но edit би бил полезен, макар и да е с ограничение за времето, в което имаш право да редактираш (5 мин., да речем).

  26. И на мен ми се иска тази сладкодумна дефиниця за черния рицар да е реално приложима към самия филм. Но в моите очи не е. Драматургичното харакири със сцената с корабите с бомбите, моралните дилеми на престъпниците и насрания от батман жокер, кастрира всяка една амбиция за мета, погребване или прераждане.

    Потенциалът за нещо по-специално може би е там, но остава погребан под руините на лесното и схематично писане и снимане. Това усещане се затвърди в третия филм, който наистина беше „стерилна трагика“.

    Аз отдавна не съм Нолан-хейтър и считам „Генезис“ за разкошен филм, но в момента няма по-надценен режисьор в света от него. Наистина няма.

  27. За мен ултимативният мета-комиксов филм си остава шедьовъра на М.Шайт Шаяламамадингдонг Unbreakable.

  28. Ха-ха-ха! The Bear Jew, добре че те познавам, щото иначе бих си помислил, че не си нормален. Кажи честно, верно ли? Каквото аз мога да кажа сериозно по темата, UZUMAKI го е казал вместо мен, при това по-добре, ама ти както винаги чуваш избирателно и преиначено и едно си знаеш и едно си баеш.
    Еби ме, пръсни ми всички отверстия, сери върху ми, плюй на „компрометирания“ ми кино вкус, унизи ме вербално или както другояче намериш за добре за всички неща, които ми приписваш, без значение дали са верни или не, успокой се, че твоите разбирания за кино са „правилните“, а след това мини да кажеш едно извинявай и да кажеш кога ще се видим на по бира.

  29. „Генезис“ е чудесен филм, а и съм абсолютно съгласен, че това с корабите е по-скоро нелепо, но със или без него „Черният рицар“ (в моите очи) си остава именно това, което описах. Иначе много харесвам „Unbreakable“, точно по подобни причини. Той обаче не е комискова адаптация, а аз и това имах предвид под „комиксов“ филм – това да боравиш иновативно с адаптиране на вече познат материал, защото Нолан де факто свърши чудеса с един преекспониран образ, превърнат в неспасяем кич през 90-те… и буквално преродил се чрез безмилостния стилов реализъм на „Батман в началото“ и незибежния му sequel. Просто за мен тия неща работят максимално при първите два „Батман“-а; третият можем да се престорим, че не съществува.

    PS Разбира се, че има по-надценен режисьор: кур за Майкъл Ман!

  30. Леле, каква загуба на време и усилия. Пълни глупости се пишат тук. Всички много добре знаем добрите филми на Нолан. Никой не го превъзнася. А „Транс“ е смотан, както и Син Сити 2, Влади. 😀

  31. АХАХАХАХААХХАХАХААХ

    Майки Ман обаче нещо е в немилост напоследък.

    Опитвам се да видя „откъде идваш“, но имам проблем с твоя подход. Извън гениалния образ на жокера /допреди стандартния финал/ Черният рицар ми идва надценен. Със сигурност мястото му не е сред най-великите филми за последните 25 години, където консенсусно го тикат отлево и отдесно.

    Ще отида по-далеч и ще кажа, че от определен ракурс на разсъждения шумахеровия „неспасяем кич“ също може да бъде видян като пост-модерен мета коментар на инфантилната страна на цялата комиксова култура и шорткъмингсите на познатия материал. Просто за мен трилогията на нолан наистина не е биг дийл.

    Ънбрейкабъл обаче е и аз не отдавам толкова голямо значение на обстоятелството, че е оригинален сценарий, а не адаптация.

  32. „Пълни глупости се пишат тук“

    “ А “Транс” е смотан, както и Син Сити 2, Влади. :D“

    You said it. brah

  33. Да де, той Шумахер е точно такъв, просто не му се получава… или му се получава for all the wrong reasons, избери си. 😀 Иначе „Черният рицар“ го коментирам с подобни хвалби в поджанровия ку контекст, далеч не ми е любимият Нолан и считам „Мементо“, „Престиж“ и дори (с някои уговорки) „Генезис“ за по-силни като самостоятелни и концептуално независими филми.

  34. Криминале е пълно лайно, а Хичкок е най-изтъркания режисъор ЕВЪР. Да не говорим па за Дей Луис или Бергман колко абсолютно нефелни са.

    Я са ФАЙТ!

    Ше ме пръснел па тоя… Другия па уискита с възрастта на развратници, се едно е лежал некога до жена. Вземете се пръснете двамата направо, да укротите топката. Знам, че не ебете – за тва да ви светна – ебеш, успокояваш се, повтаряш. Некои сме с жени, вие с квото ви дойде, ама се изпразнете, че не можете да дишате от напомпване.

    П.П. Първото изречение е ирония, само да вметна. Че майката си ебало…

  35. Няма реалност, в която неграмотен форумен аброт избрал да се зове SirStevancho да не е девствен. Дори и да бях ебал само майка ти, пак щях да съм по-напред от теб.

    Онова евтино, гримирано ала вече спукано на седем места парче гума, което наричаш жена не се брои.

  36. Абе, не може ли културно да се псувате, ами трябва всеки път и подобни тъпотии да се пльоскат?

    @The Bear Jew
    Къде изчезна? Да знаеш, че чакам на телефона! 🙂

  37. „Еби ме, пръсни ми всички отверстия, сери върху ми, плюй на “компрометирания” ми кино вкус, унизи ме вербално или както другояче намериш за добре“, като се видим на по бира след Уди или Бърдмен на киномания ще ти доставя всички тези физически и психически удоволствия, за които ме умоляваш. Знаеш, bro ти си моята BDSM кучка (ала Тейтъм – Макбрайд в wtf простотията на Франко и Роугън), която не бих разочаровал или заменил за нищо на света. 😀

    Dark knight e доста кух филм, в който сцената с Томи Тайни Листър е най-очевидната дупка откъм мотивация, която само истински безпомощни сценаристи или студийни намеси могат да сътворят. И в двата случая положението е било безмилостно към филма. Отделно имахме един куп други съмнителни и крайно отблъскващи сцени като: тази с Уилям Фихтнър, който взе пушка и се опита собственоръчно да предотврати обир, сцената в съда, в която Екхарт поднесе, ни в клин, ни в ръкав безумна ремарка на мафията, че трябвало да ползват само американско оръжие, отвратителни персонажи на сестра му на големия и путката Гордън. Като цяло нямаше, нито един интригуващ или добре развит персонаж, който да не дразни с патетика или клиширан диалог, освен феноменалния Жокер! Филма се лута между реализма и сюрреализма без да си избере кое от двете да бъде. Ако ще правиш филм за супер герой в гумен костюм направи го сюрреалистичен изцяло като Бъртън. В това е силата на идеята за персонажа, пълната измислица, приказката, легендата. А и да си го кажем честно, в друг свят такъв образ няма как да вирее, без да изглежда неорганичен. Постави го, в един напълно измислен свят, в който съществуват други закони и правила, различни от тези в света, в който ние живеем. Пренеси ни на друго място, а не претендирай за реализъм, като в следващия момент ще ни изкарваш банков служител за най-големия герой, който ще се противопостави на няколко откачени престъпника дръзнали, посред бял ден да обират банка с пушка в ръка, която най-вероятно хваща и за пръв път (един конкретен пример от много). UZUMAKI, изпадаш малко в противоречие като hate-иш Ман, без чийто шедьовър Жега, нямаше да съществува, твоя любим TDK. 🙂 Е, друг е въпроса, че и аз не харесвам нищо истински на Ман от може би, най-добрия му филм насам – Вътрешен човек.

    Stevancho, путко не мита, след като толкова държиш да лапнеш нечий кур, просто си го кажи в прав текст, а не се опитвай да привлечеш вниманието на alfa male-а говорейки за несъществуващата си сексуална активност.

  38. Аре тази вечер пак. Очарователната Гери е буукнала места, лайнар скапан 🙂

    И искам веднага да кажеш, че е 10 от 10, you filthy piece of fanboy scumq you

  39. The Bear Jew, банковият служител най-вероятно беше мафиот бе, Жокера открадна мърсни пари, а всичко останало, особено фенбойщината ти към Бъртън, е крайно явната причина Нолан толкова добре да се справи в първите два Батман-а именно позовавайки се на реализма. Останалото е: ми мен не ме кефи пък, и толкоз.

    PS „Жега“ е добър филм, но ужасно далеч от шедьовър. Тая дума се превърна във вербална проститутка, горката.

  40. Героизмът на служителя беше пресилен, прекален, преувеличен или просто неистинен, както и искаш го разбирай, но е факт, че в реалистичните филми, какъвто претендира TDK,че е няма място за такива „герои“. Дори и да приемем, че и Фихтнър беше мафиот, той беше показан, като престъпник с бяла якичка, а тази разновидност бандити не се позовават на оръжие. Не съм чак такъв фенбой на Бъртън, даже открито не го подкрепям, но съм фен на „Батман се завръща“, правилния поглед и подход към адаптация на комиксов franchise.

  41. Уж и аз бях фен, но наскоро го гледах („Батман се завръща“, който смятах за може би най-добрият Батман ever) и ми се стори ужасно остарял.

  42. АУ какви си ги плещите тука.А мислех, че съм само аз оригинален ГЕЙ във форума..я колко желаещи имало тука да си го турат отзад.Ау и тоя копрофилик Меча челюст и Дринов,кога се изпедерастихте.
    По темата на спора.Черният рицар е къде къде по добър от Трейнспотинг.И да това е един от най -култовите филми за последните двадесет ,че и повече години.Друг е въпроса, че само Арон Екхарт става да ми го сложи, а Нестор Карбонел много ми е дърт вече.Старите Батмани са си много добри също, макар, че някой от по горе слагащите си го бе рекъл, че са по остарели.Е по остарели,но пък образите си остават култови- особено на злодеите-визията и идеите на Бъртън са си на място.Иначе всеки филм на Тарантино ми е интересен,но Джаки Браун и Убий Бил 1 са ми любими .И един съвет,ако тепърва решавате някой да ви го тури-отначало боли,но веднъж достатъчно разширен си е като вагина-усещаш си го яко и и изцяло вътре:)ха ха

  43. папата или е най-епичният трол по тези територии, или току-що решихме сексуалните проблеми на стеванчото

  44. Какъв трол бе -толкова рядко пиша тук ,пък и при това напълно безплатно:)А и тук ли има дискриминация-евати и това сте-говорите за секс, а дойде ли сериозната част сте омекнали:0и тая мечешка челюст какво се изживява като лойър..или само челюстта му е мечешка …такъв не ме интересува….трябва всичко да е голямо:)аман от празнодумци с меки…..челюсти

  45. Но, очевидно нямаш проблем да те обвиняват в n-nevejestvo. Хомосексуалист да атакува на етническа основа, това вече е фарс!

  46. Tova za мечката на челюстта beshe smeshno – and rather appropriate …. this is what happens when ….er, style supersedes substance …

    To cut a long story short – Nolan after “Insomnia“ is awful, really – his ‘vision’ in the Dark Night was semi-realised at best – as is quite eloquently demonstrated by the indisputable individual success of Heath Ledger’s performance …The movie simply does not match up to that lasting aesthetic achievement…
    “Trainspotting“ was and is important – a much needed blast fresh air at the times…I don’t see how those two very different movies can ever be compared ….