Знаете за какво става дума – поредният Джейсън Стейтъм трейлър на следващия Джейсън Стейтъм филм, в който Джейсън Стейтъм е бивш агент/полицай, който волю-неволю се сблъсква с всеки престъпник и всяко корумпирано ченге в Ню Йорк. Той разбира се е сто пъти по-добър от тях – и в ръкопашния бой, и зад волана – така че ще опази малкото момиче, което обещава да защитава до последния си дъх.

Дааа, тази история сме я чували, а и самия трейлър сме го гледали, но все пак решихме да ви го представим: „Safe” на Боаз Якин трябваше да е четвъртият Стейтъм филм тази година, но за съжаление на феновете, премиерата му е отложена за 2 март 2012.

Стейтъм даже си има нова реплика за впечатляващия размер на… куража му. На нас обаче повече ни допада напълно излишния диалог на руски, в който самият герой си признава, че всъщност няма нищо за казване, но по закон просто е длъжен да изплямпа нещо. Както Брус Уилис каза още по-миналото десетилетие, вече не можеш просто да удариш някого, първо трябва да кажеш нещо cool.

Както вече стана ясно премиерата на филма е 2 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Дали не става вече леко банално 🙂 ?
    Обаче ме кефи. Само дано не стане като с Елитни Убийци – досадна и скучна шитня 😉

  2. Да, вярно че взе да става банално но пък това на мен ми изглежда малко по добре от предните му филми!!!

  3. @MCFOXXX
    След като на фен като теб почна да му прави впечатление, какво да говорим. 🙂

    @Ivcho
    Винаги има надежда, ама не разчитай много. По същия начин може да се окаже и най-голямата трагедия от всички. Не е като да няма потенциал за това.

  4. @Val
    Ако смениш ролки с някой от другите филми на Стейтъм, публиката няма да разбере. 🙂 🙂

    @Svetly
    За съжаление е истина. 🙂

  5. Липсва ми Джейсън „Гепи и Две димящи дула“ Стейтъм. Ама наистина.

    Винаги съм бил огромен фен на екшън-филмите, но Стейтъм-формулата започва много бързо да се изтърква. Прекалено много почти идентични филми за прекалено кратък период от време. Скоро ще има яко пренасищане на публиката.

    Аз лично не бих имал нищо против да го видя в комедия. Защо не?

    Направо да го събират със Сара Джесика Паркър и магията е готова.

    Just kidding : )

  6. @Veso
    Стейтъм в романтична комедия е нещо, което бих гледал. След това ще мога да умра спокойно, че съм гледал всяка една възможна помия, която Холувуд може да предложи. 🙂 🙂 The horror.. the horror!

    @DeMiro
    Нямам идея! 🙂