Накратко, Марк Уеб използва twitter акаунта си, за да ни представи първия официален поглед към един от най-любопитните образи от предстоящия „Невероятният Спайдър-мен 2”, този на Алексей Михайлович Сицевич, по-известен като Носорога (Rhino).

За съжаление, снимката представя героя в некостюмирания му вариант – Носорога получава името си от смъртоносния рог, който Сицевич носи на главата си като част от непробиваем костюм, покриващ цялото му тяло и даващ му свръхчовешки сили и невероятна скорост – но пък самият кадър е достатъчно атрактивен, най-вече заради татуировките и агресивната гримаса на Пол Джамати.

Ето снимката заедно с оригиналните коментари на Марк Уеб.

Day 66. Privet, Amerika. Poznakom’tes c Aleksei Sytsevich!
Привет Америка. Познакомьтесь с Алексеем Сицевичем!

Пол Джамати като Носорога в новия „Спайдър-мен”

Все още не е ясно дали Носорога ще е отявлен злодей или по модел на по-новите му комиксови (и анимационни) превъплъщения ще го видим в по-положителна светлина.

Лично ние се надяваме да е първото, въпреки че имаме известни (принципни) резерви към присъствието на повече от един злодей в който и да е филм – както вероятно знаете, основната „гад” в „Невероятният Спайдър-мен 2” ще е Електро (Джейми Фокс).

Повече информация за филма, както и снимки на Електро и Хари Осборн, можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен 2” отново ще е Марк Уеб, а в ролите са Андрю Гарфийлд (Спайдър-мен), Ема Стоун (Гуен Стейси), Джейми Фокс (Електро), Дейн ДеХаан (Хари Озборн), Шайлин Уудли (Мери Джейн Уотсън), Пол Джамати (Носорога), Сали Фийлд (леля Мей) и Колм Фиор.

Премиерата е насрочена за 2 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *