Правилното заглавие би трябвало да е тийзър на трейлъра, а не тийзър трейлър, но на кой му пука за семантиката, когато имаме първи кадри от един от най-очакваните филми за годината – „Lincoln” на Стивън Спилбърг с личния ни Господ Даниел Дей-Луис в главната роля.

Когато видяхме официалния постер на филма предположихме, че в първия трейлър ще има „нечовешки кадри и класически Джон Уилямс” и май не сме далеч от истината, при положение, че дори и в този тийзър в 20 секунди кадри (от общо 40-те), откриваме и двете неща.

http://www.youtube.com/watch?v=AqXiUdoKUVY

Малко сме изненадани, че гласът зад кадър не е на Дей-Луис, но пък не могат да ни сервират всичко хубаво наведнъж. Всъщност могат, ама това е друга тема.

Не ни се ще да коментираме, преди да сме видели истинския трейлър, който както вероятно сте разбрали ще дебютира на 13 септември, последван от „google hangout” със Спилбърг и Джоузеф Гордън-Левит, но ни се струва, че най-накрая ще имаме битка от гражданската война, която да може да се сравнява с тази от „Студената планина”.

Lincoln” („Линкълн”) e екранизация по бестселъра на носителката на „Пулицър” Дорис Кърнс Гудуин „Team of Rivals”, сценарият е дело на Тони Къшнър (носител на „Пулицър” и „Тони” и номиниран за „Оскар”). Продуценти ще са Катлийн Кенеди и Стивън Спилбърг, който е и режисьор.

В ролите ще видим Даниел Дей-Луис, Томи Лий Джоунс, Джаред Харис, Джоузеф Гордън-Левит, Сали Фийлд, Джаки Ърл Хейли, Лий Пейс, Джон Хоукс, Хал Холбрук, Дейвид Стратеърн, Джеймс Спейдър, Тим Блейк Нелсън, Брус МакГил, Джоузеф Крос, Дейвид Ойелоуо и др.

Премиерата е 9 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *