Точно така, става въпрос за същия проект на режисьора Бари Зоненфелд и Грант Морисън (включващ motion comics, обикновен комикс и евентуален игрален филм), озаглавен „Dominion: Dinosaurs Versus Aliens”, за който ви съобщихме преди време и който представя абсолютно безумната идея динозаври – истински, а не някакви генно-модифицирани, свръх-еволюирали или всякакви други фантастични вариации – да спасяват Земята от извънземно нашествие.

Сега в интернет дебютира трейлър на motion comics-a, който всъщност е първият ни поглед към проекта. Бихме казали и към историята, ама не сме сигурни, че има такава.

Всъщност идеята за комикса не е чак толкова безумна – попадали сме и на по-големи измишльотини, но виж игралният филм е съвсем друга работа. Честно казано, смятахме, че няма много голям шанс наистина да се стигне до филм, особено след провала на „Каубои и извънземни”, но сега вече не сме сигурни. Като нищо ще вземат да ни изненадат, при това с трилогия, както предполагат трите кратички интервюта със Зоненфелд и Морисън по-долу.

Нямаме какво да кажем повече. Ще чакаме и ще видим какво ще стане и каква ще е степента на простотията.

Дебютът на „Dinosaurs vs. Aliens” е на 23 юли в Yahoo!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Хахахах, ми що пък, звучи ми яко. Като гледам динозаврите са накичени с колове и други приспособления за… maximum damage, тунинг някъв. LOL Дано се откажат от тая идея, динозаврите са си bad ass muthefuckers така или иначе! 🙂

  2. И само някакви картинки или ще има защото не се сещам за възможен диалог? Кои ще говорят динозаврите или извънземните ?!?

  3. Имам чуството,ще добавят някой по ранен пещерняк,който ще поведе динозаврите към победата 🙂 Иначе на едната снимка ми се стори,че динозаврите носят ракети 🙂 мале 🙂 Ще видим какво,ще сътворят.