Dinosaurs Versus Aliens

Точно така, това е най-новата простотия – динозаври срещу извънземни!

Deadline съобщават, че режисьорът Бари Зоненфелд („Семейство Адамс”, „Мъже в черно”, „Игра на пари”) и авторът на комикси Грант Морисън („Animal Man”, „The Invisibles”, „All-Star Superman”) подготвят графичен роман (боже, как само я мразим тази позьорска дума) озаглавен „Dominion: Dinosaurs Versus Aliens”, като идеята е Зоненфелд да режисира екранизацията по него.

Основната идея е следната: „Комиксът ще бъде хроника на битка по време на тайна праисторическа световна война. Когато извънземни нападат Земята във времето на динозаврите, единствената надежда на планетата са гигантските животни, които се оказват далеч по-интелигентни, отколкото сме предполагали.”

Чудно! Нямаме думи просто!

Ето какво казва Зоненфелд по въпроса:

Растейки, бях омагьосан от всичко свързано с динозаврите. Като възрастен имах щастието да правя филми за извънземни, така че това е като сбъдната мечта.

Yeah, right! Вероятно ще видим комикса в края на годината, точно както е обещано, но сме убедени, че филм по това няма да стане. И ако попитате „що пък да не стане, нали направиха за каубои и извънземни, защо да не направят и за динозаври?” ще се направим, че не сме ви чули.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

 1. То какво ли няма вече с извънземни – то не са каубои, не са нинджи, не са бебета, порно сигурно също има… Що да няма и динозаври :Д (А нима няма още 😕 тцтц срамота)

 2. йо, аз ще викам за динозаврите. Все пак са от нашата планета.

  Go dinosaurs! Come on, you dinos! 😀

 3. За извънземните мога да викам само ако са ксеноморфи! 🙂 Един бой между Кралицата и Спинозавър? Това бих го гледал! 🙂

  1. Best idea ! Това ще е супер битка , ще викам за Спиното , колкото и да харесвам ксено кралицата 🙂

 4. Като гледам картинката горе значи вече ще има нова теория за изчезването на динозаврите, пришълците са ги изяли!!! 😀 😀 😀

  Наскоро четох статия за това че археолози са открили плочки на които са изобразени заедно хора и динозаври в някаква пещера.Находката веднага е засекретена защото това обръща с главата на долу цялата човешка история.Археолозите са заплашвани да не говорят за това.

  Учили са ни че динозаврите са живели преди хората, да ама не.

  Така че нищо чудно да намесят и хора.

 5. @Ivcho

  Вече всичко е възмжно,така че….

  А за филма хахахахахха,това го очаквах да го направи някой евтина компания като Asylum,а да очакваме ли sequel-Хомосапиенс и динозаври срещу извънземни.

 6. @ Tarko

  Тази игра беше велика.Разбира се ако двамата мислим за едно и също! 🙂 🙂 🙂

 7. Абе, каквото и да измислят все ще се намери кой да го гледа. 🙂 Същото важи и за умопомрачителните конспиративни теории! 🙂

 8. Винаги трябва да има някакъв оптимист, така че :
  СУПЕР, СУПЕР, СУПЕР …