Накратко, в последно време новините от „ХобИтския” фронт са кът – вероятно Питър Джаксън е прекалено зает със съществените доснимания, които текат в момента, наложили се след като стана ясно, че „Хобит” ще се превърне в трилогия, за да се занимава със странични неща като рекламата, или пък на този етап просто не иска да си бута капите с летните блокбастъри – затова приветстваме лекото раздвижване, което идва под формата на първия официален поглед към героинята на Еванджелин Лили – Тауриел в „Хобит: Пущинакът на Смог”.

Както вероятно знаете, Тауриел не съществува в книгата и е специално създадена за филма. Тя елф, воин от по-нисша класа от тази на Галадриел, Елронд и останалите елфи от „Властелина” – по думите на Лили, тя е доста по-скромна и дори върви малко срещу установения социален ред на елфите – и доколкото знаем има специална връзка с Леголас, с който се познават от деца.

Еванджелин Лили като Тауриел

Любопитно ни е колко точно голяма ще е ролята на Тауриел и респективно на Леголас. Дали ще е само ненужна поява, пълнеж, както беше с  Фродо в „Дотам и обратно” или ще видим нещо по-съществено, свързано с елфическия крал Трандуил (баща на Леголас) и отношенията му с джуджетата и с Торин в частност.

Премиерата на „Хобит: Пущинакът на Смог” е 13 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Връзка с Леголас и „малко срещу установения ред“ 😀 Това звучи като „BRAVE“

  2. Червена коса, сигурно защото не е чистокръвна или нещо от този род. 🙂

    И какво има да вдъхновява? След първия филм, трябва да видим няк’ва ебаси снимката, за да се вдъхнови някой. 🙂

  3. Да, идиоти сте! Много си е готина Еванджелин Лили с червена коса! Пък и трябваше да има малко разнообразие – другите жени в трилогията всичките са или черни, или руси. Плюс това нито една друга не е с лък и стрели!
    Еовин е с меч, Арвен също.
    Много си е интересен персонажа й и даже много се радвам, че я измислиха. <3 🙂

  4. Да, идиоти сте! Много си е готина Еванджелин Лили с червена коса! Пък и трябваше да има малко разнообразие – другите жени в трилогията всичките са или черни, или руси. Плюс това нито една друга не е с лък и стрели!
    Еовин е с меч, Арвен също. Галадриел се защитава по нейни си начини.
    Много си е интересен персонажа й и даже много се радвам, че я измислиха. <3
    Много е раздвижена и внася доста настроение и огън в иначе черно – бялото женско царство в трилогията. 🙂