Преди няколко дни видяхме първия нецензуриран трейлър на игралния дебют на Сет МакФарлън („Family Guy” и „American Dad”) „Тед” и честно казано, останахме доста доволни.

Сега е ред и на подходящата за всички възрасти реклама, която разкрива и малко повече от историята. Можем да кажем, че въпреки липсата на неприлични думи, казвани с такава жар, както от Уолбърг, така и от МакФарлън (в ролята на Тед) в първия трейлър, филмът не изглежда по-малко смешен, което може да е само плюс.

Режисьор на „Тед” е Сет МакФарлън, а в ролите ще видим Марк Уолбърг, Мила Кунис, Джоуел МакХейл, Джовани Рибизи, Патрик Уорбъртън. В ролята на раздаващия го леко простак Тед ще чуем самия МакФарлън.
Премиерата е 13 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Ще дойде, бе, как няма да дойде – в кино Арена и кино Замунда. 🙂 😉
    Ти представяш ли си да го пуснат тук и някой заблуден от постера с мечето родител да вкара отрочето си на уж сладкия детски филм? После иди обяснявай на лапето за пчеличките и щъркела… 🙂
    Като видях и двата трейлъра, голяма част от скептицизма ми се изпари, сега и аз се нареждам на опашката с чакащите филма.
    Само не му завиждам на бъдещия преводач, ако омекоти цинизмите ще изкриви (и дори осакати) целия смисъл на филма, ако предаде всичко буквално, пуританите и тънкообидчивите ще му скочат… Така че ще чакам с любопитство да видя как ще го преведат.

  2. Не искам кино Замунда! Искам истинско кино.
    И още от сега мога да ти кажа, че няма да го преведат хубаво. 🙂