Сиена Милър и Типи Хедрън

Вече сме виждали как точно ще изглеждат Тоби Джоунс и Сиена Милър като легендарния режисьор Алфред Хичкок и звездата от „Птиците” Типи Хедрън във филма на Джулиън ДжарълдThe Girl” – разказващ за „обсебващата връзка” на Хичкок с Хедрън, която извън снимачната площадка е била тормозена (сексуално) от големия режисьор – но това по никакъв начин не ни пречи да хвърлим едно око и на новата промоционална снимка на Милър като Хедрън. Още повече, че този път приликата между двете е доста по-ясно изразена.

Струва ни се, че от двата проекта, посветени на легендарния режисьорHitchcock” (доскоро познат като „Alfred Hitchcock And The Making of Psycho”), посветен, разбира се, на създаването на класиката „Психо”, ще събере доста повече внимание (нищо, че „The Girl” ще се появи по-рано), което е жалко, защото „The Girl” звучи доста любопитно (и пиперливо), а и ни е яд, че след „Infamous” и „Капоти”, Тоби Джонс отново ще остане в сянката на чуждо изпълнение, макар че той самият не се справя никак зле. Но да не избързваме, нека първо изчакаме поне трейлърите и на двата филма, преди да коментираме по-сериозно.

Сиена Милър като Типи Хедрън

Режисьор на „The Girl” е Джулиън Джарълд („Да бъдеш Джейн Остин”, „Завръщане в Брайдсхед”), а сценарият е дело на Гуинет Хюз („Mysterious Creatures”). В ролите освен Тоби Джоунс и Сиена Милър ще видим Имелда Стаунтън, Пенелъпи Уилтън, Шон Камерън Майкъл и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *