Откриването на тазгодишните Олимпийски игри беше смесена история – запалването на огъня радваше, първата част беше адска скука (като изключим кратката поява на Кенет Брана и то не за друго, а само защото е Кенет Брана), „Chariots of Fire” с участието на мистър Бийн беше изненадващо забавно. Един от по-добрите скечове беше появата на Даниел Крейг – най-много ни харесаха коментарите около нас „Тя е”, „Не е тя”, „Кралицата е”, „Глупости, не е истинската”. Ама беше, поне за малко. За съжаление постоянно махат клипа, незнайно защо.

Клип, който няма да махнат обаче, е новият ТВ спот на „007 Координати: Скайфол”, който не е толкова забавен, но пък изглежда много, много добре. Вижте го.

007 reporting for duty. Казвали сме го и преди, ще го кажем отново – очертава се като един от най-добрите Бонд филми, ever. Този път успяхме да мернем и Хавиер Бардем, което винаги е добра новина. Разбира се, има и един-два типични „Джеймс Бонд” моменти (Крейг се справя особено добре с тях), които този път са жп-ориентирани. Нямаме търпение да видим и IMАX трейлъра онлайн или пък пълен, качествен трейлър – всичко видяно досега е крайно обещаващо, но първо беше тийзър,сега 30-секунден ТВ спот, крайно време е за нещо по-дългичко, а нямаме нищо против и малко сюжет.

Режисьор на „007 Координати: Скайфол” е Сам Мендес, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Джуди Денч, Беренис Марло, Наоми Харис, Хавиер Бардем, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Албърт Фини, Хелън Макрори, Рори Киниър и др.

Българската премиера на филма е 26 октомври.

Повече за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Пфф, Крейг е феноменален. Моментът, в който си оправя ръкава също.

    Преди „Черният рицар: Възраждане“ се върти убийствен трейлър, който ме надъха допълнително (не че имах нужда). 🙂