Джеймс МакАвой е Професор Х

Ето това вече е изненада. От Heat Vision съобщават, че Джеймс МакАвой е подписал договор за участие в предстоящата предистория от поредицата за „Х-мен” озаглавена „X-Men: First Class” в ролята на емблематичния професор Чарлз Екзейвиър (или Ксавие, ако предпочитате).

По принцип сме фенове на МакАвой и смятаме, че той се справя повече от отлично в „Последният крал на Шотландия”, „Изкупление”, че дори и в „Хрониките на Нарния” и „Неуловим”, но да ви кажем честно, въобще не си го представяме като младия професор Х. Въпреки това, имаме сериозна вяра на Матю Вон, който както ви съобщихме тук, замени Брайън Сингър на режисьорския стол.

Според информация от „Fox” действието на „First Class” ще се развива по времето, когато младите Чарлз Екзейвиър и Ерик Леншър тепърва откриват силите си и все още са не се превърнали в познатите ни от предишните филми Професор Х и Магнито. Тук те все още са приятели, които с помощта на няколко други мутанти – както разбираме, някои познати, други не – се борят срещу обща заплаха.

Ако предварително обявената премиерна дата 3 юни 2011 г. се запази, очакваме в скоро време да завалят всевъзможни новини около продукцията.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Също така и The Last Station – последния филм с негово участие, редом до Кристофър Плъмър и Хелън Мирън (с който се откри феста на европейските копродукции), както и Becoming Jane, Penelope, Inside I'm Dancing, "Децата на Дюн" и особено свръх-забавния сериал Shameless, който надали някой някога ще го пусне у нас (но ми се струва, че би допаднал на сър Дрин), ала е толкова дОбър, че просто май нямам думи! Един от най-добрите съвременни актьори, според моето скромно мнение! 🙂 В очакване 🙂