Ето на това викаме приятна изненада! Не очаквахме първия тийзър трейлър на „007 Координати: Скайфол” („Skyfall”) преди 25-и, когато е премиерата на „Мъже в черно 3” – имено това беше предварително обявената дата, – но ето че той вече е факт.

Предполагаме, че сте свръхлюбопитни дали кадрите ще отговорят на огромните очаквания към филма, свързани с направо извънземния творчески екип, стоящ зад него, затова вижте трейлъра без излишно размотаване.

Определено сме впечатлени. Такива трябва да са всички тийзъри. Имаме по малко от задължителните елементи на поредицата, лека сюжетна „кукичка” и никакви по-големи разкрития, които да ти опропастят филма. Освен това визуално изглежда прекрасно – един-два момента направо са уникални! Очертаващият се на пламъците силует на Хавиер Бардем, който (както знаем) е в ролята на злодея, е един от тях.

И – последно! – поне на пръв поглед изглежда, че Сам Мендес не е послъгвал, когато разсейваше слуховете, че филмът ще е кът откъм екшън. Той обеща да е добре балансиран с драмата, а ние очакваме и да е далеч от модерните „главоблъсканици”. Абе нямаме търпение да видим финалния продукт, наистина.

Режисьор на „007 Координати: Скайфол” е Сам Мендес, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Джуди Денч, Беренис Марло, Наоми Харис, Хавиер Бардем, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Албърт Фини, Хелън Макрори, Рори Киниър и др.

Българската премиера на филма е 26 октомври.

Повече за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Тийзъра си е бийст. Това май ще е най-качественият Бонд въобще. Което не значи много де, ха-ха. Никога не съм бил фен на тоя франчайз, но сега с Мендес на борда нещата отиват в много интригуваща посока.

  2. ТийзърЪТ. Понякога не мога да повярвам, че изкарвам пари с писане…