The Watch

Честно казано, в момента не се сещаме за някоя предстояща комедия, която да очакваме повече от „The Watch” (още позната като „Neighborhood Watch”) – всички трейлъри, които видяхме до момента, са повече от обещаващи.

В случай, че сте пропуснали предишните ни новини, свързани с проекта, „The Watch” разказва за група „загрижени граждани”, които организират съседски патрул, за да следят за спокойствието на квартала – или пък за да избият малко комплекси и да сбъднат някоя и друга сексуална фантазия. Но разхайтената групичка си няма представа в какво се забъркват, когато по случайност се натъкват на истинско извънземно нашествие, целящо да унищожи Земята.

Ако не ви звучи достатъчно кретенско, почакайте да видите трейлъра и клипа.

Огромни кретени! Пълнят ни душата – какво да се прави, наречете ни каквито искате, но просто си падаме по подобни простотии. Гаврата с „Аватар” е един път. Между другото, изненадахме се от намека за „gore” – очакваме насилието да е малко по-стилизирано и обрано за сметка на „мръсните думички”. Ако му боднат малко повече кръвчица, филмът ще стане без никаква конкуренция.

Режисьор е Акива Шафър („Hot Rod”), сценаристи са Сет Роугън и Еван Голдбърг („Суперяки”, „Ананас експрес”), а в ролите ще видим мега-кретените Бен Стилър, Винс Вон, Ричард Айоади и Джона Хил, както и Били Кръдъп, Уил Форте, Розмари ДеУит, Никълъс Браун и легендарния Р. Лий Ърми.

Премиерата е 27 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *