„Neighborhood Watch” - Бен Стилър, Винс Вон и Джона Хил

Бяхме си набелязали да ви представим „Neighborhood Watch”, когато пред повече от месец се появиха първите снимки от проекта, но по една или друга причина така и не стигнахме до него. После в нета изскочи и първият постер, но отново нещо се разминахме. Сега обаче няма как да пропуснем дебюта на официалния тийзър трейлър и се възползваме от случая да ви представим всичко на куп.

Neighborhood Watch” представлява класическа комедия с обичайните заподозрени Бен Стилър, Винс Вон и Джона Хил в ролите на група бащи от предградията, които решават да сформират „съседски патрул”, за да могат да прекарва известно време далеч от семейния хаос.

Уловката и интересният момент в цялата работа е, че докато следи за спокойствието на квартала, разхайтената групичка се натъква на истинско извънземно нашествие, целящо да унищожи Земята. Момент, който не е представен в тийзъра, но може да го видите загатнат на плаката по-долу.

Не знаем за вас, но на нас филмът ни звучи интригуващо, още повече, че освен актьорите, които до един са ни любимци, сценаристи са Сет Роугън и Еван Голдбърг („Суперяки”, „Ананас експрес”), чиито комедии ни допадат доста. Нямаме търпение да видим по-пълен трейлър, за да разберем как ще се върже целият фантастичен елемент.

Ето и споменатия плакат.

„Neighborhood Watch” - плакат

„Neighborhood Watch”

Режисьор на „Neighborhood Watch” е Акива Шафър („Hot Rod”), а премиерата е 27 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ще участва и Мос от IT Crowd – ЕПИЧНО!!! Говоря за оня дето сваля очилата и отдолу пак цайси 🙂
    Изкефи ме яко тийзърчето 🙂