В началото на месец март видяхме първия тийзър трейлър на комедията „Neighborhood Watch”, в която докато следят за спокойствието на квартала, група разхайтени приятели и „загрижени граждани” от съседския патрул се натъкват на истинско извънземно нашествие, целящо да унищожи Земята. За съжаление, в него нямаше никакъв помен от този доста любопитен фантастичен момент, но сега най-новият нецензуриран трейлър на филма поправя тази грешка, без обаче да издава или да показва прекалено много.

Преди обаче да видите трейлъра, трябва само да вметнем, че „Fox” са сменили заглавието на филма и той вече се нарича просто „The Watch”. Според слуховете, причината за смяната на заглавието е скорошният инцидент в Съединените щати, в който 17-годишен младеж беше застрелят от член на съседския патрул.

(Чрез IGN)

Абсолютни изрУди! Обожаваме подобни простотийки, а щом има и фантастичен елемент, пишете ни сериозно зарибени.

Режисьор на филма е Акива Шафър („Hot Rod”), сценаристи са Сет Роугън и Еван Голдбърг („Суперяки”, „Ананас експрес”), а в ролите ще видим мега-кретените Бен Стилър, Винс Вон, Ричард Айоади и Джона Хил, както и Били Кръдъп, Уил Форте, Розмари ДеУит, Никълъс Браун и легендарния Р. Лий Ърми.

Премиерата е 27 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Днеска го изгледах филмето и мога да кажа, че не им се е получило особено. В общи линии доста мъчно върви действието. „Внедрени в час“ беше доста добър пример за просташка екшън-комедия, но този специално е далеч от подобно постижение.