„X marks the legend”

Lovelace” – биографичният филм (по всичко изглежда, че „Inferno” няма да го бъде) за порно-иконата Линда Ловлейс, чиято роля се изпълнява от Аманда Сейфрид – е едно от най-очакваните от нас заглавия за годината и честно казано, вече нямаме търпение да видим трейлър.

Засега обаче такъв липсва и трябва да се задоволим само с плакат, който идва като допълнение към първия официален кадър от филма, както и множество снимки от снимачната площадка, които видяхме преди време.

Lovelace - палакат

Също както и при първата снимка от филма и тук ни се щеше да видим нещо по-така, но осъзнаваме факта, че това няма как да стане, когато става въпрос за официален плакат за широко разпространение.

Въпреки това, определено ни харесва начинът, по който изглежда Сейфрид. Малко по-възрастна за годините си го раздава, но пък има онова характерно, мръснишко излъчване, което толкова много харесваме у нея.

Като бонус вижте и един „фалшиф”, „къстъм” постер със Сейфрид от мега класиката „Deep Throat” („Дълбокото гърло”), както и снимки от пресъздаването на премиерата на филма.

„фалшиф”, „къстъм” постер със Сейфрид от мега класиката „Deep Throat”

LOVELACE

LOVELACE

Режисьори на „Lovelace” са Роб Епстийн и Джефри Фридман, сценарият е изграден върху романа на Ерик Данвил „The Complete Linda Lovelace” и е дело на У. Мерит Джонсън. В ролите ще видим Аманда Сейфрид, Питър Сарсгард, Шарън Стоун, Адам Броуди, Сара Джесика Паркър, Джуно Темпъл, Ханк Азария, Робърт Патрик, Уес Бентли, Джеймс Франко, Боби Канавали, Ерик Робъртс, Крис Нот и наскоро присъединилата се Клое Севини.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *