Въпреки че не се сбъдна мокрият ни сън Оливия Уайлд да изиграе Линда Ловлейс в „Lovelace” – един от двата биографични филми за живота на известната порно актриса, коитo се подготвят в момента (другият е „Inferno”) – ролята получи друга не по-малко апетитна (и нека не си кривим душата, създаващата впечатление на абсолютна мръсница) наша любимка, Аманда Сейфрид.

Сега, след поредица от интересни, но не особено вълнуващи кастинг новини (все пак когато говорим за проект свързан с порно бизнеса, бихме искали да гледаме повече картинки), благодарение на EW най-накрая можем да хвърлим своя първи поглед към Сейфрид като Ловлейс – за съжаление в облечения ѝ вариант.

Аманда Сейфрид и Питър Сарскард - "Lovelace"

Колкото и да обичаме Сейфрид, истината е, че Питър Сарсгард е човекът, който „прави” снимката. Както може би знаете, той играе мъжа на Ловлейс, Чък Трейнър – дребна фигура от порнографския бизнес, който склонявал Ловлейс към проституция и чрез смъртни заплахи я е насилвал да участва в емблематичния порнофилм „Deep Throat” – и с това лицево окосмяване, направо закова ролята.

Трябва да признаем, че ни се щеше да видим нещо по-пикантно, но явно ще трябва да изчакаме още мъничко.

Режисьори на „Lovelace” са Роб Епстийн и Джефри Фридман, сценарият е изграден върху романа на Ерик Данвил „The Complete Linda Lovelace” и е дело на У. Мерит Джонсън, а в ролите освен Сейфрид и Сарсгард, ще видим Шарън Стоун, Адам Броуди, Деми Мур, Джуно Темпъл, Ханк Азария, Робърт Патрик, Уес Бентли, Боби Канавали, Ерик Робъртс, Крис Нот и може би Джеймс Франко в ролята на Хю Хефнър.

Все още няма обявена премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *