Сара Джесика Паркър - Lovelace

Да започнем първо с неприятната новина. Преди няколко дни EW съобщиха, че Деми Мур, която трябваше да изпълнява ролята на известната феминистка и политическа активистка Глория Стайнъм (която също така е и създател на „Ms. Magazine”, където е публикувана статията „The Real Linda Lovelace” с детайли за травмиращата връзка на Линда Ловлейс със съпруга й Чък Трейнър, който я е склонявал към проституция и чрез смъртни заплахи я насилвал да участва в еротичната филмова индустрия), е трябвало да пропусне ролята поради медицински проблеми, а нейното място ще се заеме от Сара Джесика Паркър. Вярно е, че тук говорим за „камео”, а не за голяма роля, но при положение, че целият проект носи определен сексуален заряд, името на Паркър хич не ни се връзва.

А сега ето и по-приятната част. Вече видяхме първия официален поглед към Аманда Сейфрид в ролята на Линда Ловлейс, но сега имаме щастието да я зърнем и от кръста надолу в една-две секси снимки от снимачната площадка в компанията на Джуно Темпъл.

(чрез Just Jared)

Аманда Сейфрид и Джуно Темпъл

Аманда Сейфрид

Аманда Сейфрид

Аманда Сейфрид

Аманда Сейфрид и Джуно Темпъл

А сега хвърлете едно око и към Джеймс Франко, който изпълнява ролята на Хю Хефнър, а под него е Питър Сарсгард като Чък Трейнър.

(чрез CelebBuzz)

Джеймс Франко

Джеймс Франко

Питър Сарсгард като Чък Трейнър

Режисьори на „Lovelace” са Роб Епстийн и Джефри Фридман, сценарият е изграден върху романа на Ерик Данвил „The Complete Linda Lovelace” и е дело на У. Мерит Джонсън. В ролите ще видим Аманда Сейфрид, Питър Сарсгард, Шарън Стоун, Адам Броуди, Сара Джесика Паркър, Джуно Темпъл, Ханк Азария, Робърт Патрик, Уес Бентли, Джеймс Франко, Боби Канавали, Ерик Робъртс, Крис Нот и наскоро присъединилата се Клое Севини.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *