Накратко, първият трейлър на „Mirror Mirror” на Тарсем Сингх ни се видя като трагедия от висш порядък, която закопа и малките надежди и очаквания, които имахме за филма. Добрата новина е, че обикновено след подобни трейлъри после всичко, което виждаме като реклами, изглежда като значително подобрение.

Дали този път случаят отново е такъв, вижте сами.

(чрез ComingSoon)

Ами, какво да кажем? Като че ли има леко подобрение. Минимално, но все пак го има. Пак си изглежда като инфантилна тъпотия за момиченца под 12 години, но поне не е болезнено.

Ако смятате, че можете да издържите още нещо, свързано с филма, хвърлете едно око и на това клипче от типа „зад кулисите”. Ние предпочитаме вместо това да гледаме отново трейлъра на конкурентния „снежанков” проект „Снежанка и ловеца” (“Snow White and the Huntsman”).

Режисьор на „Mirror Mirror” е Тарсем Сингх, а в главните роли ще видим Лили Колинс, Джулия Робъртс, Арми Хамър, Шон Бийн, Нейтън Лейн и като джуджетата: Джордан Прентис, Джоуи Нофо, Себастиан Сарасено, Мартин Клеба, Марк Провинчели, Роналд Лий Кларк и Дани Удбърн.

Премиерата на филма беше преместена на 30 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Нали? 🙂 🙂

    Как съм забравил да отбележа, че Джулия Робъртс е хипнотизиращо зле в този трейлър? 🙂 🙂