„Mirror Mirror”

След като миналата седмица видяхме първия трейлър на „Снежанка и ловеца” (“Snow White and the Huntsman”) – един от двата големи „снежанкови” проекта, които ще видим през следващата година – сега е ред и на пряката му конкуренция „Mirror Mirror на Тарсем Сингх.

За разлика от „Снежанка и ловеца” обаче, който се оказа изненадващо интересен и приятен, трейлърът на Mirror Mirrorе пълната му противоположност. И не става въпрос за това, че първият е сериозен и мрачен приказен екшън със специални ефекти, а този е по детски лековата комедия, а за това, че трейлърът на Mirror Mirrorе трагичен и в него не виждаме нито една причина да искаме да гледаме филма.

http://www.youtube.com/watch?v=903BvFne8go

Say hello to my little friend?!” Казано от джудже? Ама наистина ли? Уау! Нямаме думи просто. Обикновено филмите на Тарсем не се отличават с някакви драматургични качества, но поне визията винаги е била на супер високо ниво и е успявала да компенсира (ако не изцяло, поне отчасти) недостатъците – поредният пример за това е „Войната на боговете”, който от миналата седмица е в киносалоните. Това, което виждаме тук обаче, не само изглежда инфантилно като история и изпълнения, но и визуално.

Никога не сме имали някакви супер положителни очаквания към този филм, но дори и малкото, които имахме, вече се изпариха. О, и индийските танци в началото? Леле.

Режисьор на „Mirror Mirror” е Тарсем Сингх, а в главните роли ще видим Лили Колинс, Джулия Робъртс, Арми Хамър, Шон Бийн, Нейтън Лейн и като джуджетата: Джордан Прентис, Джоуи Нофо, Себастиан Сарасено, Мартин Клеба, Марк Провинчели, Роналд Лий Кларк и Дани Удбърн.

Премиерата е 16 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

 1. хахахаха май „Снежанка“ ще е последният филм на Тарсем за доста дълъг период …. за разлика от другата версия (която, все още не мога да повярвам че ИСКАМ да гледам на кино), то тук нещата си идват на мястото 🙂 тоест, ще се поколебая сериозно дали да го пусна на дъщерята 🙂 🙂 🙂

 2. Мен обаче ме напуши на смях – къде заради откровено бутафорната Джулия Робъртс, къде заради Боливудските истории, къде заради цялостния абсурд … Ако го дават по телевизията някой път може и да се изгледа, ама да давам пари за това нещо на кино – ъммм, не мерси.

 3. ай стига бе?! 😀
  и Джулия да прави опити за ионично-комедийни реплики – come on!
  не може да е истина… 😛 8)

 4. трейлърът е малко „ъ“, но чак „wtf“? филмът може да прилича на „the princes bride“ – класика, чийто трейлър би изглеждал много подобно на този.

 5. Сега го гледа пак и знаете ли какво? Като мине малко време и като знаете какво да очаквате… отново изглежда смехотворно, съжалявам!

  @радо
  Мечтай си да прилича на „The Princess Bride“! 🙂 🙂

 6. Що бе, кое му е трагичното?
  На мен ми изглежда добре!
  Искам да кажа че тази снежанка е по убава от оная другата!!!!! 🙂
  Тук нещата клонят към комедийната част, а не към сериозност и драми!!!!
  Така че не виждам защо ги сравнявате двата филма.
  Едиственото с което съм съгласен е че индийските танци и музика не ми се струват уместни!!!!

 7. Тарсем няма нито един наистина добър филм, колкото и да му се прехласвате по визуалния стил.

  Някой гледал ли е римейка на Йо-хо-хо, btw?

 8. @Анита
  гледала съм The Fall доста отдавна, харесаха ми епизоди от него, не можах да го възприема като една цялост… тогава си мислех, че може би го налагат сюжетните нишки… сега вече ми се струва, че е от безсилие и авторско прехласване по създаване на визията за сметка на съдържанието, с което е изпълнена тя…
  „Клетката“ си остава Филмът му за мен! 😀
  НЯМА да гледам „брадвата“ ‘Immortals’, но сигурно ще се жертвам с тази Снежанка, а впечатленията ми до момента конструират образ на паун, който обича да си показва перата 🙁
  оу, това прозвуча обидно, но мисля, че ме разбрахте, де… 😛 😀

 9. @Svetly
  За The Fall съм съгласен. The Cell мисля, че имаше огромен потенциал, но беше изхабен заради недоразвития сценарий.

 10. The Cell>The Fall

  Ако бяха анимирани животни може би щеше да се харесва повече трейлърът, но не изглежда толкова зле, поне си признава, че ще е глупавичък.

 11. @Ivcho
  Не ги сравняваме пряко. Просто правим аналогия. И хубаво, това е комедиен прочит, ама защо трябва да е елементарен такъв?

  @Анита
  Мен не ме радва „The Fall“. „Йо-хо-хо“ е далеч по як. И съм съгласен с мнението ти за Тарсем.

  @Виво
  Имаше потенциал, да. Дори няколко момента къртят, но като цяло… 🙁

  @пенчу
  Викаш, так поне всички ще знаят какво да очакват. 🙂