След плакатите на „Abraham Lincoln: Vampire Hunter”, идва ред да хвърлим нов поглед и към другия, по-сериозен „Линкълн” („Lincoln”). Разбира се, става въпрос за подготвяния от Стивън Спилбърг филм, в който в ролята на може би най-известния президент на Съединените щати е големият Даниел Дей-Луис.

Вече видяхме Дей-Луис в частичен образ, но там ставаше въпрос за неофициална снимка на актьора в ежедневни дрехи, докато похапва в някаква закусвалня, докато новият ни поглед, въпреки че отново е неофициален, ни дава възможност да го видим в целия му иконичен костюм – с шапката и всичко останало.

Даниел Дей-Луис като Линкълн

Отново не е най-добрият възможен поглед (затова ще трябва да изчакаме нещо официално), но пак е нещо. А и като бонус имаме присъствието на чичко Стивън.

„Линкълн” e екранизация по бестселъра на носителката на „Пулицър” Дорис Кърнс Гудуин„Team of Rivals”, сценарият е дело на Тони Къшнър (носител на „Пулицър” и „Тони” и номиниран за „Оскар”). Продуценти ще са Катлийн Кенеди и Стивън Спилбърг, който е и режисьор.

В ролите ще видим Даниел Дей-Луис, Томи Лий Джоунс, Джаред Харис, Джоузеф Гордън-Левит, Сали Фийлд, Джаки Ърл Хейли, Лий Пейс, Джон Хоукс, Хал Холбрук, Дейвид Стратеърн, Джеймс Спейдър, Тим Блейк Нелсън, Брус МакГил, Джоузеф Крос и др.

Предварителната премиера е насрочена за края на 2012-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *