Sony обявиха, че работят по нов филм за злодей от света на Спайдър-Мен и това е вампирът Морбиус. И „Morbius: The Living Vampire“, както и „Venom”, няма да бъде част от обединената киновселена на Marvel (MCU), а ще принадлежи към паралелната Спайдър-Мен минивселена на Sony.

В комиксите доктор Майкъл Морбиус страда от рядко заболяване на кръвта и когато се опитва се излекува, получава остри зъби, жажда за кръв и суперсили. Злодеят се появяа за първи път през 1971 в #101 на The Amazing Spider-Man (първият брой от поредицата, дело не на Стан Лий). Създаден е от Рой Томас и Гил Кейн, като в комиксите вампирът Морбиус е чест враг на Блейд

5187957-bladevsmorbiusns8
Режисьор все още не е оповестен, но сценаристи на „Morbius: The Living Vampire“ са Бърк Шарплес и Мат Сазама, отговорни за новия „Power Rangers”, „Боговете на Египет” и „Дракула: Неразказан”.

GS0MeIZFceY-_-spider-man-1990-s-cartoon-series-48a

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Sony остава и да изгубят Бонд и от могат да кажат „довиждане“ на кино индустрията 😀
    ‘Бахти излагацията !

  2. Не схващам толкова песимизмът към тези идеи. Бруталният Venom така или иначе няма място в цветущата Марвел вселена,пък и повечето такива герои ще се загубят между редовете,ако стане въпрос за използването им във филми. Остава някой амбициозен режисьор да вземе някоя от тези идеи и да направи нещо ,което силно ще изненада публиката. Ама ако сценаристите са на Боговете на Египет и Рейнджърите не се научат да пишат дотогава, определено това ще е пълен цирк.

    1. Песимистично е, защото не всяка идея, пръкнала се в страниците на комикс е естетически издържана за да работи на голям екран. Венъм работи единствено на фона на шаренията на вселената на Марвъл, като неин антипод. Без това е самоцелно упражнение на Том Харди да гледа преяло и да си ръмжи под носа, както мързеливо подхожда през последните 2 години. Морбиъс е ново идейно дъно… опит да се метнеш на вълната, но вместо сърф, да си прибарал парче фибран от санировката на съседния блок.

    2. Абе нека опитат, пък квото стане 🙂