Клайв Оуен

Слуховете за Крисчън Бейл в ролята на злодея в римейка на „Oldboy” на Спайк Лий така и не бяха потвърдени, но след като самият Колин Фърт спомена пред Collider, че са му предложили участие, явно наистина е имало шанс да го видим в нетипичната за него роля, която без съмнение щеше да изпълни блестящо. За съжаление, Фърт в крайна сметка е отказал ролята и сега Лий я е предложил на Клайв Оуен, с когото вече е работил по „Човек отвътре”.

Разбира се, и това не е съвсем сигурно, но Twitch обявиха, че Оуен е получил предложение и имайки предвид познанството му с режисьора, действително има шанс да приеме. Според нас ще е добър избор и евентуално ще седи добре срещу Джош Бролин (който е потвърден за главната роля още от края на лятото), но ни се струва, че Фърт щеше да е по-як. Но какво да се прави, работата се е разпаднала и пак добре, че се е намерил приличен заместник. Сега остава и официално да приеме.

Същото се отнася и за главната женска роля, която – отново според Twitch, които явно са ексклузивно абонирани за всички „Oldboy” новини – е предложена на Миа Васиковска, след като Руни Мара по една или друга причина е отказала. И да, знаем, че Васиковска току-що приключи работа по англоезичния дебют на Чан-уук Парк „Stoker”, чийто сценарий е дело на Уентуърт Милър и е включен в Черния списък на 2010. Освен Васиковска, в „Stoker” участват още Никол Кидман, Дермът Мълруни и Матю Гуд.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *