Джош Бролин

Накратко, от Deadline потвърждават това, за което се говореше вече няколко месеца, а именно, че Джош Бролин ще е актьорът, който ще се влезе в главната роля на подготвяния от Спайк Лий римейк на класическия филм на Чан-уук Парк „Oldboy” и така, този абсолютно ненужен проект става една идея по-привлекателен. А ако вземе и Крисчън Бейл да се съгласи да изиграе злодея във филма, нещата ще станат просто супер.

Разбира се, с това не искаме да кажем, че оправдаваме американизирането на прекрасната история, а просто, че след като сме изправени пред неизбежното, поне зад цялата работа да застанат талантливи хора, а не някакви си прости занаятчии. Така поне има минимален шанс да се получи нещо свястно, подобно на „От другата страна” на Скорсезе, който както знаете беше римейк на отличния „Infernal Affairs”.

Всъщност идеята е за римейк точно от такъв тип. Същата история, различно място на действието, леки промени в героите, „около 20% нов сценарен материал” и в никакъв случай нещо от неприятния и ненужен тип „кадър по кадър”.

Във връзка с конкретната новина трябва да кажем, че доста се радваме за Джош Бролин, тъй като сме му големи почитатели (харесваме го дори във филми като „Джона Хекс”) и смятаме, че е отличен актьор и просто няма празно, когато работи с добри режисьори – справка „Милк”, „Няма място за старите кучета”, „Американски гангстер”. А една мрачна история като „Oldboy” ще му се отрази прекрасно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Джош Бролин е сред любимите ми актьори само заради осанката му. Няма такова излъчване!
    А че играе, спор няма. Новината е прекрасна 😉

  2. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!