Колин Фърт

Независимо дали идеята за римейк на „Oldboy” ви харесва или не, проектът си върви напред и ако трябва да сме напълно честни, става все по-интересен с всяка следваща новина. Засега единствените сигурни имена са режисьора Спайк Лий и Джош Бролин, който беше потвърден за главната роля. Носеха се слухове за Крисчън Бейл в ролята на злодея, но сега научаваме от Twitch, че създателите на филма са се спрели на доста по-неочаквания избор Колин Фърт, който обаче не е потвърден.

Колкото и да харесваме Бейл (и както казахме още миналия път, много ще се радваме отново да го видим като злодей), Колин Фърт ни се струва още по-добра идея. Първо, въпреки че сме сигурни, че трябва да сме го гледали в истински отрицателна роля, поне на първо четене не се сещаме за такава, а точно като този герой ще е страхотен. И второ, сблъсък между Джош Бролин и Фърт си заслужава да се види, особено режисиран от Спайк Лий.

Очевидно създателите на точно този римейк възнамеряват да вложат малко мисъл, подобно на „От другата страна” например, което е приятна изненада за всички фенове на оригинала на Чан-уук Парк. Ние все още смятаме, че римейкът е излишен, но като ще го има поне да не обижда…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *