Тони Скот

Сякаш за да догони батко си Ридли с новините околоБлейдрънър”, Тони Скот се ангажира с римейк на класиката-уестърн на Сам Пекинпа от 1969 година “The Wild Bunch”. Нали си представяте какво значи да се търсят в сегашно време „заместници” на Уилям Холдън и Ернст Боргнайн?! Последният филм с подписа на Тони Скот беше „Неудържим” – отново с един от любимите му актьори, Дензъл Уошингтън. Очаква се в близко бъдеще да бъде започнато и продължение на „Топ Гън”, което си е чиста загуба на време и пари, ‘щото сигурно позьорът Круз ще иска да си играе във филма, и ще стане едно мазало, абе – подобно на оригиналния филм от 1986 година, който… оставя някои от членовете на „Операционната” обездумени от потрес!

Сега според Deadline идва ред на активна работа по проекта “Hells Angels” и – внимание! – добрата новина е режисьорското желание да бъде привлечен Джеф Бриджис като шеф на бандата мотоциклетисти в “Hells Angels”! Какво по-хубаво от това?! Да де, ама „Пича” все още няма клонинг, а и принципно реши да си вземе „отпуск” през 2011, за да може сега спокойно да си обикаля с концерти, промотиращи албума му! Освен това го очакват “The Seventh Son” на Сергей Бодров и “R.I.P.D.” на Робърт Швентке, така че може би е малко рано да се радваме, че ще видим Бриджис в “Hells Angels”…

Няма да си кривим душата – най-много ни кефи този филм от възможностите за троен избор на Тони! Може би римейките вече са мааалко в повече – дори за обръгналия всепоглъщащ „обикновен” зрител, а относно „Топ Гън 2” се молим по ред на всички богове (ако ги има въобще!) да вразумят сциентологът-актьор да си наляга парцалите и да се пенсионира овреме, че да се видят възможностите и на по-млади (и по-талантливи!) негови колеги!

Искаме Пича на мотор – и това си е! Ако ще и Дензъл Уошингтън да му е в бандата! Въпреки че сега като го написахме – никак, ама никак не върви тази комбинация… Не, Пича и Мики Рурк, а? Така сте съгласни, нали?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Някой може ли да си спомни кога се появи последния добър сериозен (Unstoppable не го считаме) сериозен филм на Тони? Казано с други думи – точно в момента искам да заколя по-младия Скот с тъп нож задето си е ПОМИСЛИЛ, че може да римейква The Wild Bunch. Ерес!

  2. „Unstoppable“ си е недосегаем – всеки следващ метраж филм идва неудържимо както всеки следващ метър релси, кристална кинематична илюстрация. „Deja Vu“ е изненадващо сериозно есе върху значението на образите и манипулацията им – а по-рано не го понасях, но това което виждаш на екрана не може да се отрече 🙂