Официална серия плакати от „Priest”

Да, вече писахме предостатъчно за „Priest”снимки, трейлър – особено имайки предвид съмненията, които ни глождят още от „Легион” насам, но тези постери са толкова… приятни, че държахме да ви ги покажем още покрай Comic Con, когато имахме само малка снимчица. Сега обаче, можете да се насладите на цели 6 плаката в прилично голям формат, които са от любимите ни поредици, познати още като „character posters”.

Особено ни харесва това, че не са съвсем по калъп. Кам Джигандей и винаги впечатляващата Маги Кю показват любимите си оръжия. Татуираният свещеник на Пол Бетани блести в по-едър план (и погледът много му отива), но пък е засенчен от Карл Урабан,който е в още по-едър план, за да му се виждат по-добре зъбките. А един от плакатите дори не е на герой, а на анонимно CGI чудовище.

Всички постери са на мрачен фон и със собствен надпис (отново доста разнообразни) – две прилагателни, три длъжностни характеристики и разбира се, името на злодея, който за разлика от смешника в „Легион”, този път може да се мери с Пол Бетани. Всъщност това беше един от многото недостатъци на „Легион” – единственият як злодей е сладоледаджията, а той има съвсем малка роля.

„Priest” плакат - Пол Бетани

„Priest” плакат - Карл Урабан

„Priest” плакат

„Priest” плакат - Маги Кю

„Priest” плакат - Лили Колинс

„Priest” плакат - Кам Джигандей

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *