С „The Lone Ranger” се получи, защо не и с „Тъмната кула”? Според Брайън Грейзър (пред The Playlist), все още има шанс да видим екранизация по шедьовъра на Стивън Кинг, макар и да не става ясно дали отново се планират няколко филма и сериал или само един-единствен кино-филм.

Ето какво казва Грейзър, който – заедно със сценариста Акива Голдсман и режисьора Рон Хауърд – продължава работа по проекта, дори и след като „Universal” му биха шута: „Намерихме начин да отрежем 45 милиона от бюджета, без да променяме мащаба и така краят е дори по-добър. Във варианта за 140 млн. краят не беше съвсем задоволителен. Сега отрязахме 45-50 млн. и имаме наистина добър край. Ще го снимаме.”

Звучи доста уверено, но все пак това му е работата – и друг път сме чували подобни приказки, а после… нищо. Но си нямате представа колко се надяваме „Тъмната кула” наистина да се получи. И честно казано, ако Грейзър и Хауърд казват, че са намалили бюджета без да правят компромиси с качеството, ние им вярваме. Дано и „Universal” се вържат.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Ее, ако на Universal Idiots не им се откъснат некакви си 100 милиона от сърцата, не знам вече. Лошо е, че са тръгнали с голямата ножица, но дано т’ва да не са продуцентски врели-некипели и наистина да са измислили нещо остроумно и евтино… 🙂 не знам за вас, но аз вече почти нямам сили да се надявам….

 2. Има ли нещо във вселената, което може да погъделична и най-дълбоките кътчета на моето съзнание и душа?
  Каква е първоистината за нашия свят? Как съществува живота в един паралелен свят от безкрайности. Кое е реланоста и докъде се простира тя? Кое е сиатина? Това тук или онова от там??

  Оказва се, че има нещо което да ме погъделичка…
  Това е снимка на Тъманта кула и новина за екранизирането и 🙂
  Искренно, ама искренно се нздявам филма да бъде заснет.
  А най искренно се моля на всичко филма да се получи точно така както трябва да бъде заложен в идеите на Стивън Кинг.
  И тогава може да си имаме един шедъовър…..
  НАДЯВАМ СЕ.
  А сега за да разбера ще отскоча до параления свят за да видя бъдещето 🙂
  П.С. Оле-мале, пиша като напушен. Нееее, не съм 🙂

 3. @Влади Неколов
  И на мен не ми се ще да се подлъгвам за втори път. Ще изчакам да почнат снимките (ако) преди да приема възможността, че има нещо филмирано – филм, сериал или „whateveaa“.

  @heinrich
  Подписваме се под това което казваш! 🙂

 4. „Във варианта за 140 млн. краят не беше съвсем задоволителен. Сега отрязахме 45-50 млн. и имаме наистина добър край. Ще го снимаме.”

  Още вув втората книга Роланд се жени за Сузана и заживяват щастливо осиновяваики Джейк?

 5. Даааа.. и После след яколко години жиивот те започнали да се карат и стигнали до развод. През това време Роланд и Еди станали гейове и почнали да се бушат редовно, а Сузана станала педофил и започнала да харесва малки момченца…. 🙂
  Така може да си пишем глупости до икиндия….

 6. П.С. А през това време човека в черно направил от Кулата бардак/публичен дом, набухал ги всичките вътре и започнал да печели яко кинти…:)
  Накрая дошъл Нео от Матрицата и изтрепал сичките с бавни куршуми. 🙂