Scrat

Сигурно вече ви е писнало от това видео, защото от няколко дни то е просто навсякъде, но няма как да не го отбележим и ние, пък макар и с толкова голямо закъснение.

Става въпрос за краткото филмче „Scrat’s Continental Crack-Up”, което (по подобие на предишните три пъти) служи за тийзър на предстоящото ново приключение от поредицата „Ледена епоха”, „Ice Age: Continental Drift”.

Разбира се, както обикновено, филмчето е много яко и кретенско, а праисторическата катерица Скрат е просто уникална, но няма как да не се зачудим, защо ни пробутват едно и също нещо вече незнайно колко пъти и въпреки това на хората не им омръзва.

В „Ice Age: Continental Drift”, суперобичаните герои от „Ледена епоха” – Мани, Диего и Сид – се впускат в най-голямото си приключение до момента, когато невиждан катаклизъм разцепва целия континент. Разделени от останалата част от стадото, приятелите използват айсберг като импровизиран кораб, който ги отвежда на епично морско приключение, в което се изправят пред екзотични морски създания, откриват прекрасни нови светове и влизат в битка с безмилостни пирати. А новата среща на Скрат с неговия вечно изплъзващ се жълъд го изпраща на места, където нито един катеричи крак не е стъпвал преди.

Премиерата на „Ice Age: Continental Drift” е на 13 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments