Наскоро обсъждахме как в последно време плакатите са един от най-слабите елементи в рекламните кампании на филмите, но през изминалите десетина-петнайсет дни видяхме поредица от наистина отлични плакати.

Сега имаме още едно попълнение, което можем да прибавим към тях и това е представеният от Yahoo! постер на „The Iron Lady”, в който Мерил Стрийп изпълнява ролята на легендарния министър председател на Обединеното кралство Маргарет Тачър.

The Iron Lady

Какво да кажем, страхотен е. Друго не искаме да коментираме, защото едва ли можем да го направим по-добре от колегите от Rope Of Silicon, които го сравняват с полу-завършената Звезда на смъртта от „Завръщането на джедаите”.

„The Iron Lady” е почти интимен поглед над живота на една от най-важните, интересни и комплексни фигури в световния политически живот, Маргарет Тачър. Филмът е режисиран от Филида Лойд („Mamma Mia!”), а освен Мерил Стрийп, в ролите ще видим Джим Броудбент, Оливия Колман, Александра Роуч, Антъни Хед, Ангъс Райт, Ричард Е. Грант, Роджър Алам и др.

Премиерата е на 16 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. wow !!!
    Мерил Стрийп наистина не прави компромиси 😉
    а таг-лайнът ме подсети за реплика на Джеймс Макавой в едно интервю – Nobility is ability to compromise… (пък той префразира май „Braveheart“) 😛