Тази година на фестивала в Торонто, изскачат адски много интересни неща, за които не сме чували преди. Първо беше експлозивния екшън „The Raid” на Гарет Еванс, после беше екшън трилъра „Sleepless Night” на Фредерик Жарден, а сега идва ред и на нещо по-серионо, но не по-малко любопитно.

Става въпрос за „Burning Man” на режисьора Джонатан Теплицки , който е с участието на Матю Гуд в ролята на майстор готвач, който в следствие на лична трагедия, започва да се отчуждава от осем годишният си син и да се държи безразсъдно, докато жените в живота му опитват да го спасят.

Знаем, че не звучи като “instant classic”, но трейлъра и особено плаката изглеждат наистина прекрасно и с удоволствие бихме хвърлили едно око на филма, пък и отзивите съвсем не са лоши.

Burning Man - плакат

Защо Том се държи толкова лощо? Шест жени и осем годишно момче се борят по различен начин за да помогнат. Но за Том изглежда няма правила. „Burning Man” е безразсъдна, провокативна и трогателна история за пътуването на баща и син обратно към щастието.

Режисьор на филма е Джонатан Теплицки, а в ролите освен Матю Гуд са Бояна Новакович, Рейчъл Грифитс, Еси Дейвис, Антъни Хейс, Кери Фокс и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Нещо не ми зарежда трейклъра. В Мойта щайга лие проблема или във вашата???
    най вероятнно е от браузъра…

  2. При мен трейлъра върви без проблем.

    @MadMax
    А плаката? 🙂
    Как питам все едно аз съм го правил. 🙂 🙂

  3. Плаката е наистина оригинален, кеф ти прави да видиш как хората са вложили креативност ….. 🙂

  4. браво Дринов – добър плакат си избарал 😉 (наистина е добър!)
    А за филма – Must see!!!

  5. Радвам се, че повечето хора са съгласни, а не са „ебаси тъпотоият, къде е Джейсън Стейтъм?“. 🙂 🙂