Вчера ви представихме няколко интригуващи неофициални снимки от снимачната площадка на „Зов за завръщане”, а сега (благодарение на Entertainment Weekly) имаме възможност да видим и първата официална снимка от филма, представяща Колин Фарел в ролята на Дъглас Куейд – обикновен работник във фабрика, който след сговнило се посещение в компания за имплантиране на спомени се озовава по средата на шпионска война между две супердържави Евромерика и Ню Шанхай, без да знае на чия страна е и без да знае, кое е фантазия и кое реалност.

Вече незнайно колко пъти сме изказвали отношението си към този филм, затова, вижте снимката без коментар и решете сами за себе си.

Добре дошли в „Rekall”, компанията, която с един малък имплант може да превърне мечтите ви в истински спомени. За работещия във фабрика Дъг Куйед (Колин Фарел) мисловното пътешествие звучи като перфектната почивка от обикновеното му съществуване. Но когато процедурата се обърква, Куейд  изведнъж се превръща в преследван човек. С размита граница между фантазия и реалност и с личния му свят висящ на косъм, Куейд трябва да открие истинската си самоличност, истинската любов и истинската си съдба.

Режисьор на филма е Лен Уайзман („Подземен свят”, “Умирай трудно 4”), а в ролите са Колин Фарел, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл, Брайън Кренстън и Бил Най.

Премиерата е на 3 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Колин го бива в екшъни. Ще почакаме и ще видим с какво си имаме работа тук. Каста определено ми допада.

    За режисьор обаче, аз лично бих избрал Пол Грийнграс. Не знам, но наистина смятам, че той щеше да бъде перфектния избор за този римейк.