Шон Леви

Well, this sucks!

Следим с голям интерес какво се случва с продуцирания от Джеймс Камерън и Джон Ландау 3D римейк на класическия сай-фай филм от 1966 „Фантастично пътешествие”, но поне що се касае до избора на режисьор, нещата стават от зле, по-зле.

Първо Пол Грийнграс напусна проекта, за да режисира или продуцираната от Warner Bros екранизация на „Островът на съкровищата” или „Клеопатра”, а на негово място дойде Луи Летрие, който лично ние не мразим, но определено е доста стъпки назад в сравнение с Грийнграс, който на всичкото отгоре е сред любимите ни режисьори.

Сега пък от Deadline съобщават, че в крайна сметка Шон Леви ще е човекът, който ще застане зад камерата. Честно казано, единствената причина, която виждаме зад този избор е, че “Real Steel” (може да видите трейлъра тук) всъщност става за нещо и именно заради него от „Fox” са решили да му възложат задачата. Няма друг начин просто. Иначе самата идея да бъде нает режисьорът на „Розовата пантера” и „Нощ в музея” за отговорник по този скъп на сърцето ни проект ни кара да изпадаме в умопомрачение.

Още по-зле, Deadline съобщават, че другите кандидати за поста са били Дарън Аронофски, Тимур Бекмамбетов и Джонатан Мостоу – вярно е, че последните двама не са най-великите режисьори на света, но в личната ни класация пак са доста по-напред от Леви*. Силно се надяваме чичко Камерън да знае какво прави.

Филмът разказва историята на група учени временно миниатюризирани до размерите на атом, които са инжектирани в тялото на руски учен в опит да премахнат съсирек в мозъка му, преди той да умре и с него да си отиде тайната на постоянната миниатюризация, и според Deadline втората половина на филма ще бъде почти изцяло CGI.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Разочароващи новини 🙁 И аз много го чакам този филм и се надявах да е с по-големи инвестиции и свестен режисьор. Ще бъде яко да е нещо като видео-учебник по анатомия и микробиология 🙂