Маугли (Нийл Сети) и Рашка (Лупита Нионг’о) в интимна сцена

В началото на седмицата се появи нов международен трейлър на „Книга за джунглата” на Джон Фавро, който не ви представихме, тъй като беше дублиран на руски. Не че имаме нещо (чак толкова) против езика на братушките, но предпочитане да гледаме трейлърите с тяхното оригинално аудио, а просто бяхме убедени, че такъв ще се появи всеки момент. Уви, това така и не стана и в крайна сметка решихме да отразим този.

В по-голямата си част трейлърът е едно към едно с предишния, но все пак предлага няколко нови кадъра, които си заслужават – с вълчицата Ракша, отгледала Маугли, с мечока Балу, с пантерата Багира и със стадото слонове (сред които и най-сладкото слонче на света), с които Маугли се засича по пътя си през индийската джунгла.

Книга за джунглата” ще разкаже добре познатата ни история от едноименната книга на Ръдиард Киплинг, за отгледания от вълци Маугли, чиито приятели животни се опитват да го спасят от таящия омраза към хората, страховит тигър Шир Хан. Тази версия обаче, която е хибрид между реално заснети кадри с 10-годишния Нийл Сети като Маугли и изцяло създадени на компютър животни и околна среда, няма да следва плътно нито книгата  на Киплинг, нито анимационната класика от 1967 г., въпреки че ще споделя елементи и от двете.

Като цяло ни харесва това, което виждаме – има доста впечатляващи кадри, и на този етап, изненадващо за нас, сме доста положително настроени към филма. Както казахме и миналия път, част от ефектите не са перфектни, но със сигурност ще ги подобрят преди премиерата.

Режисьор на „Книга за джунглата” („The Jungle Book”) е Джон Фавро, а в ролите са Нийл Сети (Маугли), Скарлет Йохнасон (питона Ка), Идрис Елба (тигърът Шир Хан), Бен Кингсли (черната пантера Багира), Бил Мъри (мечокът Балу), Кристофър Уокън (орангутанът Крал Луи), Лупита Нионг’о (майката-вълчица Ракша) и Джанкарло Еспозито (водачът на вълчата глутница Акела) и други.

Премиерата е 15 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *