Преди време видяхме няколко снимки на Колин Фарел и на Джесика Бийл размотаващи се на снимачната площадка на ненужния римейк на „Зов за завръщане” и тогава споделихме, че е истинско противоречие, че обръщаме такова внимание и пускаме толкова новини за филм, за който смятаме, че е по-добре да не съществува. Също така споделихме и неприятния момент, че напоследък си позволяваме да се надяваме, че от цялата работа може да излезе нещо.

Сега положението се влошава лекичко, тъй като новите снимки от снимачната площадка ни изглеждат доста интригуващо. Какво да се прави, дай ни на нас футуристични автомобили, „стормтрупърски” роботизирани полицаи и сме се предали по-бързо дори отколкото ако бяхме видели гърдите на Джесика Бийл. Е, може би не чак толкова бързо, но все пак доста скоростно.

„Total Recall” - снимка от снимачната площадка

„Total Recall” - снимка от снимачната площадка

„Total Recall” - снимка от снимачната площадка

„Total Recall” - снимка от снимачната площадка

„Total Recall” - снимка от снимачната площадка

„Total Recall” - снимка от снимачната площадка

„Total Recall” - снимка от снимачната площадка

Не изглеждат лошо, но все пак са нелегални снимки и не са много ясни, затова няма какво да ги коментираме. Засега единственото официално нещо е този синопсис.

Добре дошли в „Rekall”, компанията, която с един малък имплант може да превърне мечтите ви в истински спомени. За работещия във фабрика Дъг Куйед (Колин Фарел) мисловното пътешествие звучи като перфектната почивка от обикновеното му съществуване. Но когато процедурата се обърква, Куейд  изведнъж се превръща в преследван човек. С размита граница между фантазия и реалност и с личния му свят висящ на косъм, Куейд трябва да открие истинската си самоличност, истинската любов и истинската си съдба.

Режисьор на филма е Лен Уайзман („Подземен свят”, “Умирай трудно 4”), а в ролите са Колин Фарел, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл, Брайън Кренстън и Бил Най.

Премиерата е на 3 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. По последни данни това не е на Марс – него го нема в цялата схема 🙁

    Тук става въпрос за шпионаж между две страни Евромерика и Ню Шанхай, а Куейд е шпионин без да знае за коя точно.

  2. Е то като няма Марс…. кое да му е интересното и да ме накара да отида да го гледам? (аз ще го гледам но най-вероятно не на кино) Ех, Арни Арни, стана губернатор и ти ремиксираха повечето блокбастъри – да очакваме ли скоро и римейк на …. "Херкулес в Ню Йорк" 😉 😀

  3. Махането на Марс е ужасно разочароващо, но предвид това колко як е "Зов за завръщане", може би промените в сюжета ще са от полза и така няма да видим бледо копие на филма на Верховен, а нова интерпретация по разказа на Дик. Уайзман е посредствен, но екшънът поне може да си струва, макар че за мен Кейт е достатъчно условие за гледане на кино. 🙂

    PS Аз пък искам римейк на "Кактус Джак"!

  4. Марс е част от сюжета на повестта "We Can Remember It For You Wholesale", затова и написах "интерпретация", а не "екранизация". Преди всичко историята е класически сай-фай чейс трилър, подобно и на други неща, писани от Дик. Ако заменят червения ни съсед с някой стерилен мегаполис, но запазят основния (вътрешен) конфликст с търсенето на истинска самоличност и параноидните обсесии на Куейд, може и да се получи нещо.

  5. Зад каквито и извинителни думички да си чешем езиците, 90 процента от народа си иска Марс. Това свободно съчинение добре беше определено в статията – "НЕНУЖЕН римейк". Без марсианската следа преспокойно може да мине за Борн у 2020-та. И като се сетиш римейковете с каква идейна импотенстност се отличават, наистина остава мистерия как ще компенсират сюжета. Освен циците на Бийл, де.

    А юнаците в бели костюмчета ми идват цифра несериозно. Дори Лукас/Спилбърг не накараха Клонираните да изглеждат гадни копелета в тия пенделски, бели, брони.

  6. Дрин, и аз нямам нищо против да се получи нещо прилично. Но още от началото тия го карат на антилогика. Ок, нека да е лъскав фантастичен трилър, но защо им трябва да се ебават с оригиналната марка? Амнезиран агент срещу зли корпорации – ми можеше да го кръстят всякак. "Гатаката на Борн"?

    Просто не им е стискало на тия гадове да експериментират с прекрасните сюжетни линии от класиката. Бърникане в мозъка, купуване на самоличност/спомени, мутанти, колонизатори искат независимост, най-вече…извънземни.

  7. “Гатаката на Борн” 😀 😀

    Като че ли извънземните ще ми липсват най-много. В оригинала не ги виждахме, но просто като митология бяха адски важни!

    Дано измислят нещо интересно освен шпионажа.