„Последният ергенски запой 2”

The Wolfpack is Back! Абсолютни дебили, просто! Каданса, походката, музиката! Определено ни харесва това, което виждаме.

Последния път, когато ви представихме новата снимка от „Последният ергенски запой 2” споменахме, че не се вълнуваме много-много от продължението, но това беше преди да си припомним филма този уикенд. Сега вече нямаме търпение.

Жалко само, че става въпрос за истински тийзър и няма много кадри. На нас обаче не ни трябва много – това ни е достатъчно.

Отново никаква следа от героя на Джъстин Барта. Силно се надяваме този път да не прекара целия филм на някой покрив, а да видим повечко от него. Само на нас ли ни е мъчно за горката маймунка?

След събитията в първия филм Фил (Брадли Купър), Стю (Ед Хелмс), Алан (Зак Галафанакис) и Дъг (Джъстин Барта) заминават за екзотичния Тайланд, за да празнуват сватбата на Стю. След незабравимото ергенско парти във Вегас, Стю е решен да не поема рискове и се спира на лек пред-сватбен обяд. Както често става в такива случаи обаче, нещата не протичат така, както са планирани. Каквото стане във Вегас, си остава във Вегас, но каквото става в Тайланд, просто не можете да си го представите.

Режисьор е Тод Филипс, а в ролите ще видим Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифанакис, Джъстин Барта, Кен ДжонгДжулиет ЛуисМайк ТайсънДжейми Чънг и Лиъм Нийсън.

Българската премиера е на 3 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Интересно каква е ролята на маймуната във филма. Да не би да е новото аверче в групата? … или има по- епизодична роля като например да е преспала с някой от тримата :–) … или пък и с тримата :–) :–) :–)

  2. @Cinema Newswalker

    Ако има такава мърсотийка ще бъде велико! 🙂

    @UZUMAKI

    Това сме го гледали в "О, братко, къде си?" 🙂 🙂 🙂