Кейт Бекинсейл

Честно казано, не е голяма изненада, че римейкът на „Зов за завръщане” се оказа един от онези проекти… Сещате се, всички възможни имена се спрягат, предполагат, отричат и потвърждават и нищо не е ясно, докато не започнат снимките на филма.

Затова, ако продължава в този дух, ще спрем да представяме слуховете (и празни фенски надежди) и ще пуснем следващата новина, чак когато актьорският екип е официално потвърден (засега сигурни са само Колин Фарел и Брайън Кренстън). Пък и не е като да сме оптимистично настроени към този доста неприятен проект – ако кажем, че изпитваме истинска неприязън към него, няма да се изхвърлим.

Кейт Бекинсейл доста ни радва, нищо че вкусът й за мъже е под въпрос – както знаете, тя е женена за режисьора (използваме думата условно) Лен Уайзман, който отново й се отблагодарява с роля (аман от непотизъм) или поне така казват от Deadline, които съобщават, че Бекинсейл е получила предложение да поеме ролята на Лори (Шарън Стоун в оригинала).

Пак ще повторим, че Бекинсейл ни кефи и по принцип се радваме да я гледаме навсякъде, но за ролята на Лори ни се ще да е някоя качествена мръсница. Също така, никак не ни радват слуховете, че Джесика Бийл (чието предполагаемо присъствие направи проекта малко по-поносим) може да не участва, а за ролята на Мелина се спрягат Ева Мендес и Розарио Доусън.

Все пак, трябва да кажем, че както винаги нищо още не е сигурно. Ама и да е сигурно, какво ни дреме в крайна сметка? Това ще си е извращение, дори и с Кренстън в ролята на Кохейгън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Тази да си гледа вампирите и върколаците и да не се заминава с неща които не разбира!

    🙂

  2. @Ivcho

    Съгласен съм с теб, само не ми харесва тона, с който го казваш! Все пак Бекинсейл е "вери факабъл, вери сакабъл", прояви малко уважение! ! 🙂 🙂 🙂