Брайън Кренстън - „Зов за завръщане”

Ето това е новина, която е способна да подобри леко настроението ни и като цяло доста негативното ни отношение към подготвяния от продуцента Нийл Мориц и режисьора Лен Уайзман римейк на абсолютната сай-фай класика на Пол Верховен  „Зов за завръщане”.

Variety и след това THR съобщават, че Брайън Кранстън, който напоследък е под пара – предстои ни да го видим в  „Адвокатът с Линкълна”, „Drive”,  „Contagion” на Содърбърг и John Carter of Mars”, като и разбира се в новия сезон на „Breaking Bad” – води преговори да се присъедини към Колин Фарел в ролята на един от двамата злодеи във филма Вилос Кохейгън. Честно казано, не знаем какво друго можем да кажем, освен супер и стискаме палци човекът да подпише.

Както честичко става обаче, след  добрата новина идва и лошата, защото този път Марс няма да централна част от историята. Или така поне изглежда от краткия синопсис, който беше разпространен с новината:

Новата история включва страните Евромерика и Ню Шанхай, както и Дъглас Куейд (Фарел),  работник във фабрика, който започва да вярва, че е шпионин, но без да знае за коя страна. Кранстън ще играе Вилос Кохейгън, лидер на Евромерика, който под предлог, че защитава своя народ, тайно подготвя нападение над Ню Шанхай.

Премиерата на филма е насрочена за 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Наистина съм остарял щом взеха да правят римейк на филми,които помня

  2. уайзман не може да режисира когато шансовете са срещу него (умирай трудно), но понякога по щастлива случайност му се получава (underworld). каквото и да стане, винаги ще си имаме тоталната класика на верховен.