Джесика Бийл

Знаете какво мислим за римейка (съвременния прочит или каквото там е) на „Зов за завръщане”, на всичкото отгоре режисиран от Лен Уайзман, но честно казано проектът току-що стана малко по-поносим след новината, че Джесика Бийл може да участва в една от двете главни женски роли, присъединявайки се към вече сигурните Колин Фарел и Брайън Кранстън.

Според Variety Бийл се интересува от проекта, но не е ясно за коя роля става дума – според слуховете актрисата се явила на прослушване за Мелина, но сега може да се е прехвърлила към Лори (Шарън Стоун в оригинала). И двете роли са еднакво подходящи за Бийл, а за нас няма никакво – ама никакво – значение коя ще предпочете. По-важното е, че сега има някакъв шанс да гледаме това извращение.

Другата (относително) добра новина е, че в синопсиса вече се споменава Марсианска колония, чиято липса досега определено ни смущаваше. Но дори и с Марс обратно в играта, новият филм едва ли ще е чак толкова близък до оригинала на Филип Дик или до филма на Пол Верховен. Дълбочината на трагедията ще стане ясна чак на 3-ти август 2012.

Джесика Бийл

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Биел е голяма сладурана, но честно казано…не искам римейк. Просто ми писна да опропастяват култови фантастики. AvP беше поносимо, ама Реквиема е за линч и затвор. По същата причина не съм гледал и Трон, искам да си го запазя светъл.

    .

  2. "По-важното е, че сега има някакъв шанс да гледаме това извращение."

    Тук съм lol

    "Дълбочината на трагедията ще стане ясна чак на 3-ти август 2012."

    А тук вече – fuckin' rofl!

    🙂

    😀

  3. Знам, знам…дори пак си е на Дисни. Просто не се изразих правилно. Но за мен е еднакво садистично и с римейк, и с „давай да лющиме докрай“, иконични фантастики да се забиват у калта. „Хищниците“ беше слаб. Съжалявам, но му липсваше духът на предишните, както и усещането за „юбер здрава гад“.

    Има си легенди, които просто трябва да бъдат оставени на върха. Римейк на „Slaughterhouse Five“ – грях!