Очевидно октомври месец няма да бъде доминиран само от вампири, защото и куклата-убиец Чъки се завръща за нови приключения и убийства. В началото на есенния месец Дон Мансини ще отприщи нова доза хаос и смърт със своя хитов сериалChucky”. Очакват ни много познати и завръщащи се персонажи, както и някоя и друга изненада.

Чъки не е доволен от развитието на нещата и е готов на всичко, за да отмъсти на групичката тийнейджъри, успели да го надхитрят. Тифани също е част от черния му списък. Дженифър Тили и Фиона Дуриф се завръщат в ролите си, като последната нямаше особено приятна съдба в последния епизод миналата година.

Благодарение на San Diego Comic-Con успяхме да видим първата реклама. Представяме я и на вас:

„Hey, I’m Chucky, wanna pray?”

Брад Дуриф е прекрасен като гласа на Чъки и му пожелаваме още много години да може да го озвучава. Трейлърът ни показва, че злобната кукла е все така готова за своите убийствени номера, като този път е насочила вниманието си към новото училище на Джейк, Девън и Лекси. Анди Баркли също се появява за кратко и се надяваме неговата роля да не бъде подобна на тази на Кайл от предния сезон – кратка и смъртоносна. Девън Сава този път ще изпълнява чисто нова роля.

Най-голямата изненада сред новите попълнения е появата на „децата” на Чъки и Тифани Глен и Гленда. Те бяха бегло споменати в предишния сезон, но тук ще се завърнат в пълната си прелест. Припомняме ви, че те бяха в основата на сюжета на филма „Seed of Chucky” от 2004 година.

Сериалът от своя страна е директно продължение на последните попълнения от поредицата „Curse of Chucky“ и „Cult of Chucky” и Дон Мансини обещава, че всичко случило се преди това е канон.

Втори сезон на „Chucky” ще включва голяма количество нови попълнения, сред които Мег Тили, Джина Гершон, Джо Пантолиано, Тони Напо, Сътън Страк, Лара Джийн Хоростецки и Лаклан Уотсън. Освен вече споменатите Брад Дуриф, Дженифър Тили, Фиона Дуриф, Алекс Винсент, Закари Артър, Бьоргвин Арнарсън и Аливия Алин Линд, Кристин Елиз също ще се завърне под някаква форма, както и Барбара Алън Уудс като кмета Мишел Крос.

Новите серии на „Chucky” ще дебютират по SyFy на 2 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Боже! Или ги правят много бързо или аз изоставам брутално много. Трябва да наваксам с първия сезон. Всичко изглежда супер иначе!