„Insidious”

След тийзъра и пълния трейлър на „Insidious” – най-новият филм на режисьора на „Убийствен пъзел”, „Мъртвешка тишина” и „Death Sentence” Джеймс Уан, който още веднъж работи в партньорство със сценариста и актьор Лий Уанел („Убийствен пъзел”, „Мъртвешка тишина”) – ред е и на първия плакат, представен от Yahoo.

Колегите зад океана намират постера за „creepy”, но на нас не ни харесва. Единственото „крийпи” нещо, което виждаме в него е надписът в окото на момченцето. Махнете този елемент и получаваме скучен плакат в който някакво дете – незнайно защо приличащо ни на Джъстин Бийбър (което определено не е „крийпи”, а „дисгастинг”) – което гледа тъпо.

Харесва ни е как е изписано заглавието, но то е обградено от толкова много текст от най-досадния тип „от създателите на”, че напълно ни се губи.

„Insidious” - плакат

Когато двама родители купуват стара къща, в която да изградят своето семейство, неочакван инцидент става причина един от синовете им да изпадне в кома. Трагедията обаче, не спира дотук и те са тормозени от отмъстителен дух от друго измерение.

Kакто споменахме и предишните два пъти, хората имали възможност да гледат филма на фестивала в Торонто, му дават изключително добри оценки и казват, че е повече от това, което обещава синопсиса.
Режисьор е Джеймс Уан, а в главните роли са Патрик Уилсън, Роуз Бърн, Барбара Хърши и Тай Симпкинс.

Премиерата е на 1 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *