Insidious

Първият тийзър на „Insidious” излезе само преди няколко седмици, а ето, че от “FilmDistrict” вече са подготвили и официалния трейлър. Ако сте го пропуснали тогава, става въпрос за най- новия хорър трилър на режисьора на „Убийствен пъзел”, „Мъртвешка тишина” и „Death Sentence” Джеймс Уан, който е написан от Лий Уанел („Убийствен пъзел”, „Мъртвешка тишина”) и продуциран от създателите на „Paranormal Activity”.

Историята звучи доста изтъркано – двама родители купуват стара къща, в която да изградят своето семейство, неочакван инцидент става причина един от синовете им да изпадне в кома. Трагедията обаче, не спира дотук и те са тормозени от отмъстителен дух от друго измерение – но както споменахме и миналия път всички, които са имали възможност да гледат филма на фестивала в Торонто, му дават изключително добри оценки и казват, че той е нещо повече от поредната история за обсебена къща… или момче, както ни уверява „леличката от трейлъра”.

http://www.youtube.com/watch?v=E1YbOMDI59k

Уоу! Червения… дзвер зад Патрик Уилсън ни действа изключително… как да кажем… абе, не е приятно чувство със сигурност.

Като цяло, макар и от този трейлър да не личи какво пък толкова са му харесали всички на филма, лично според нас, той изглежда добре и си върши добре работата, защото сега определено искаме да гледаме „Insidious”.

Още веднъж, режисьор е Джеймс Уан, а в главните роли са Патрик Уилсън, Роуз Бърн, Барбара Хърши и Тай Симпкинс.

Премиерата е на 1 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *