Хавиер Бардем

Само преди две седмици стана ясно, че 23-тият „Бонд”, който всички бяхме отписали за доста дълго време, е отново на линия и дори си има премиерна дата. И което е по-важното (поне за нас) – Сам Мендес остава начело на проекта, а Даниъл Крейг се завръща като агент 007.

Сега от Deadline съобщават, че на носителя на Оскар Хавиер Бардем (който е номиниран и за тазгодишните награди) му е предложена роля в проекта, което идва да покаже две неща. Първо, че „MGM” и „EON Productions” са оставили финансовата криза зад гърба си и сега бачкат здраво върху проекта. И второ, те нямат никакво намерение да правят компромиси с качеството. Защото ако не друго, засега всички имена, свързани по един или друг начин с филма, многократно са доказвали класата си.

За съжаление от Deadline не съобщават каква точно ще бъде ролята на Бардем, но предвид схемата, в която работят всички досегашни филми и свързаните с тях кастинги, е нормално да предположим, че става въпрос за ролята на злодей, без който не може да мине нито един филм за Бонд. Ако тези предположения се окажат верни, предвид факта, че вероятно най-доброто изпълнение в кариерата на Бардем до момента е именно като злодей (Антон Чигур, anyone?), ние не се съмняваме, че той ще се справи с ролята повече от блестящо.

За финал всичко това е супер, но проблемът, който стои пред Бардем, е да реши дали има желание да участва в „Бонд” или в „Тъмната кула”, където му бе предложена ролята на Роланд. Лично за нас, ако се запази в момента съществуващият график на двата проекта, ситуацията е или-или, защото „Тъмната кула” ще изисква доста сериозно времево обвързване.

По последни данни премиерата на 23-тия филм от поредицата за Джеймс Бонд е а 9 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Даниел Крейг в ролята на Бонд..Джеймс Бонд и Хавиер Бардем в ролята на злодей – като голям фен на Бонд поредицата и по-специално на Казино Ряло,това ще бъде страхотно!

  2. Аз също! Особено след "Няма място за старите кучета". Страхотен актьор. Много ми допадна и във "Вики Кристина Барселона". 🙂 А и след безличния злодей в "Спектър на утехата",си мисля,че заслужаваме да видим достоен опонент на Бонд. )