Бонд отложен

От доста време се спекулираше с бъдещето на MGM, които наскоро обявиха фалит, но дори и в най-лошите сценарии не се споменаваше възможността новият филм от поредицата за Джеймс Бонд да пострада.

Явно е обаче, че точно това се случва. От „Slashfilm” съобщиха, че продуцентите Майкъл Дж. Уилсън и Барбара Броколи са оповестили в общо изявление, че двадесет и третият филм от серията, доскоро планиран за разпространение 2011/2012 година е отложен за неопределено време.

Ето и тяхното официално съобщение:
„Поради продължаващата несигурност около бъдещето на MGM и провала около продажбата му, прекратихме развитието на „Бонд 23” за неопределено време. Не знаем кога процесът ще бъде възстановен, нито имаме дата за неговото разпространение.”

Това определено е една от най-лошите филмови новини, на които сме имали нещастието да попаднем. Още повече, че екипът събран за филма беше повече от впечатляващ. Филм от поредицата за Бонд с режисьор Сам Мендес би се отличил от всички останали и би бил идеален завършек на прекрасната нова трилогия, започната с перфектния „Казино Роял”. Жалко наистина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *