Transformers: The Dark of the Moon

Миналата седмица видяхме първия пълен трейлър на „Transformers: The Dark of the Moon, който получи доста положителни отзиви в интернет, както от колегите така и от феновете, а сега е ред и на киноплаката и на един нов банер от филма, на който виждаме (доколкото е възможно, тъй като качеството не е много добро) Оптимус Прайм, малко поочукан от боя.

Всъщност плакатът не е нов, той се появи още на следващия ден след трейлъра, но ние чак сега сварваме да ви го представим. За сметка на това, банерът е нов.

Transformers: The Dark of the Moon

Transformers: The Dark of the Moon

Честно казано не сме впечатлени. Плакатът е абсолютно стандартен и очакван и по-лошото, ясно се вижда как е играл „Photoshop”, което е една често срещана и доста неприятна традиция напоследък. А за банера ни се струва, че дори и да беше хубаво качество, пак нямаше да има какво толкова да видим. Смятаме, че предишните бяха далеч по-добри.

Когато мистериозно събитие от миналото на Земята избухва в наши дни, то заплашва да доведе до толкова голяма война, че дори и Трансформърсите не биха могли да ни спасят.

Разбира се, режисьор на „Transformers: The Dark of the Moon” е Майкъл Бей, а в ролите са Шая Лебоф, Джон Туртуро, Джош Дюмел, Тайрийз Гибсън, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Патрик Демпси, Кевин Дън, Джули Уайт, Алън Тюдик, Кен Джонг, Джон Малкович и Франсис Макдормънд. Както и гласовете на Хюго Уивинг, Питър Кълън и Ленард Нимой.

Премиерата на филма е 1 юли 2011 в 3D киносалоните близо до вас.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Банера е очеваден фен-арт. Кадъра с Прайм е взет директно от трейлъра – момента в който той казва на Франсис Макдорманд че хората сме направили ГОЛЯМА грешка. Същото важи и за кадъра вдясно – всичко е от трейлъра.

    Не съм впечатлен нито от плаката нито от банера. За първите два филма се бяха постарали доста повече.

    Дано следващите рекламни материали са по-изобретателни.

  2. @Веселин Билалов

    За момент си помислих, че са пуснали официалния сайт.

    Ще ми докараш някой инфаркт! 🙂 🙂