Том Ханкс

Преди да се хвърли в света на Уашовски и екранизацията на „Cloud Atlas”, Том Ханкс се готви за друг драматичен проект, за който ви съобщихме преди месец и половина. Точно така, става дума за предстоящия филм на Катрин Бигълоу, познат едновременно като „Triple Frontier” и „Sleeping Dogs”.

Когато за първи път се запознахме с проекта, участието на Ханкс не беше съвсем сигурно, но сега продуцентът Чарлс Роувън (чрез ComingSoon) потвърждава, че съобщението е официално и ако всичко върви по план, снимките ще започнат в средата на март. Това е леко забавяне в програмата, но вероятно е за да даде време на Ханкс да довърши „Larry Crowne” (той е режисьор и сценарист на филма, както и самия Лари Краун). И освен това Роувън използва заглавието „Triple Frontier”, така че – поне засега – спящите кучета са в почивка.

За съжаление не се знае нищо за останалите актьори – във филма има няколко главни роли и да, цялото съзвездие (Дикаприо, Уошингтън, Бардем, Смит, Ренър, Бейл, Пен и Деп) все още се вълнува от тях. И нищо чудно – не само режисьор е Катрин Бигълоу, но и идеята на филма звучи доста интересно: действието се развива на тройната граница между Бразилия, Парагвай и Аржентина, където нарко-картелите си живеят живота, търгуват, перат пари и подкрепят терористи. За жалост, сценарият на Марк Боул все още се пази в тайна и не знаем други подробности.

Том Ханкс и Катрин Бигълоу

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *